Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10211 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2016 - 18:18

Genç Başkandan Dev Proje

Büyüt
Küçült
Genç Başkandan Dev

Ümraniye Çanakçı ve Çevre Köyleri Derneğinin Eylül ayında yapılan olağanüstü genel kurulunda yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Sezer KADAKAL kısa sürede dev projelerin altına imza atmayı başardı. Ve 17.12.2016 Cumartesi akşamı Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayında yapılacak olan Büyük Çanakçı Gecesi için hummalı bir çalışmaya başlandı.

Başkan Sezer KADAKAL ve ekibi 12 takımlı futbol turnuvasının ardından şimdi ise “Büyük Çanakçı Gecesi “  ile üyelerini ve gurbetteki tüm Çanakçı’lı hemşerileriyle yapılacak olan gecede bir araya getirmeyi amaçlıyor.  Dernek Başkanı Sezer KADAKAL yapmış olduğu açıklamada;  Birlik olacaksak bütünüyle Çanakçı birliği olmalıyız. İstanbul da ikamet eden yaklaşık 490 bin Giresun’lu İstanbul’a en çok göç alan illerin içinde ilk 5 in içindeyiz. Nasılki 9 sene Feshane de bu sene ise Yeni Kapıda İstanbul’u sallamış isek Çanakçı olarak ta 17 Aralıkta inşallah Ümraniye yi sallamayı ümit ediyorum. Ümraniye Çanakçı derneği olarak Amacımız Büyük Çanakçı ruhunu yeniden şaha kaldırmaktır. Karadenizli değerli sanatçılarımız, siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerinde katılacağı gecenin İstanbul da Çanakçı ilçesi çevre köyleri Birlik ve Beraberlik gecesi ilk kez yapılıyor olması da bizim için ayrıca büyük bir önem arz ediyor dedi.

Haber Fotoğraf: Okan KAPLAN

www.canakci.com.tr

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir