Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7561 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2016 - 14:00

Yeni Açılan Hastanede Ziyaret ve İnceleme

Büyüt
Küçült
Yeni Açılan Hastanede Ziyaret ve
Vali Karahan, Yeni Açılan Hastanede Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

 

Sayın Valimiz Hasan Karahan, taşınma işlemi tamamlanan ve resmi açılışı 23 Aralık’ta Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli tarafından yapılacak olan Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu.   17 Aralık Cumartesi günü saat 11.00 den itibaren Teyyaredüzü Mahallesinde (Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi önünde) yeni binasında acil nöbet hizmetleri dâhil tüm birimleriyle kesintisiz hizmet vermeye başlayan hastanede incelemelerde bulunan Vali Karahan,  yetkililerden bilgi aldı.   Ardından çocuk hastalıkları polikliniğinde yüksek ateş, ishal ve kusma şikâyetleriyle tedavi gören çocuk hastaları ziyaret eden Vali Karahan, geçmiş olsun dileğinde bulundu.   Yeni doğum yapan hastaları da ziyaret eden Vali Karahan, dünyaya gözlerini açan minikler için ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlatlar olması dileğinde bulunarak, bebek sevinci yaşayan aileleri kutladı.   Vali Hasan Karahan’ın hastanedeki ziyaret ve incelemelerine İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali İhsan Ersoy, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal da katıldı.   12 uzman, 4 pratisyen hekim ve 188 personelle hizmet veren Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin resmi açılışı, 23 Aralık Cuma günü saat 14.00’de yapılacak.   Yetkililerin verdiği bilgiye göre 15 bin 129,55 m2 arsaya 20 bin 845 m2 kapalı alan olarak inşa edilen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesind;  42 tek yataklı oda, 51 de çift yataklı oda bulunduğunu belirten yetkililer, hastanede 5 ameliyathane, 10 Sancılı Doğum Lohusa odası, 10 yataklı erişkin yoğun bakım, 24 yeni doğan yoğun bakım yatağı ayrıca acil serviste de 14 acil müdahale, 23 de müşahede yatağı olmak üzere toplam 37 yatak yer alıyor.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir