Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10646 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Kasım 2016 - 14:52

Öztürk’ten Başkan Yakar’a 15 Temmuz tablosu

Büyüt
Küçült
Öztürk’ten Başkan Yakar’a 15 Temmuz

15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrasında Bulancak’ta yapılan darbe nöbetleri dikkatleri üzerine çekmişti. Halka ikramlarda bulunan, meydanda ses sitemi ve ekran kurarak tüm belediyenin imkanlarını seferber eden Recep Yakar takdir kazanmıştı. Meydanlarda yapılan etkinliklerle darbecilere karşı Bulancak’ın gür sesini ortaya koyan Yakar, tüm nöbet geceleri sabaha kadar vatandaşların arasında nöbet tutmuştu. Bu duruşu nedeniyle Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ten Başkan Yakar’a 15 Temmuz anısına “Unutmayacağız” tablosu hediye edildi. Bulancak Belediye Başkanı Yakar’ı ziyaret eden Öztürk, 15 Temmuz’un anısına bir tablo hediye etti. 

Yakar “Bu hain kalkışmayı unutmayacağız”

Ziyaretten çok memnun kaldığını ve verilen hediyenin çok anlamlı olduğunu belirten Yakar, “Türk tarihi böylesi bir kalkışmayı, böylesi hain bir ihaneti görmemişti. Kendi halkına, elinde sadece bayrağı olan insanımıza acımasızca kurşun sıkan bu hain paralel terör örgütünü bu azizi millet asla unutmayacaktır. Dünya üzerinde görülmemiş bir duruş sergileyerek tankların altına yatan, adeta merminin üzerine koşan bu asil millet, tarihe geçmiştir. Yüce Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın ve hainlere fırsat vermesin. Sayın Emniyet Müdürümüze bu ince davranışından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir