Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15629 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Ağustos 2016 - 13:15

Batlama Deresi Yeni Yaşam Alanına Kavuşuyor

Büyüt
Küçült
Batlama Deresi Yeni Yaşam Alanına

Belediye Başkanı Kerim Aksu yeni bir projeye daha imza atıyor. Aksu; meydanlar, parklar, yeşil alanlar, sosyal yaşamın en önemli unsuru olduğunu söyledi.

Giresun Belediyesi Plan ve Proje müdürlüğünce hazırlanan ‘’Batlama Deresi Sönmez Sokak Yürüyüş Yolu’’ projesi Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun talimatıyla başladı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sönmez Sokak üzerinde Batlama Deresi kenarında projenin devam ettiğini, Gedikkaya Projesinin de bu yıl sonuna kadar başlayacağını ifade etti.

Konu hakkında bilgi veren müdürlük yetkilileri; Sönmez Sokak üzerinde, Batlama Deresi’nin doğusundan yaklaşık 1.5 km uzunluğundaki bölge yeni bir sosyal alana kavuşacak. Çalışmaların devam ettiği projeyle birlikte dar olan yollar genişleyecek, yayalar için geniş kaldırım yapılacak. Yürüyüş yolu, spor alanları, yeşil alanlar ve seyir terasları, kent mobilyaları ile desteklenecek.

Yapımı hızla devam eden projenin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir