Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12195 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Kasım 2016 - 15:35

Abdurrahman Ada “Giresun Basını Bizi Yalnız Bıraktı.”

Büyüt
Küçült
Abdurrahman Ada “Giresun Basını Bizi Yalnız

İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Esenyurt Belediyesi Giresun Kültür Evi’nde Giresun Medya Platformu yönetim kurulunu kahvaltılı toplantıda ağırladı.

Medya Platformu yönetim kurulu başkanı Sadi Toygar ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Balcıoğlu, Ethem Bakar, Metin Ruşen, Aydın Kömürcü, Abdullah Öner Meral ve Ali Kaplan’ın katıldığı programda Abdurrahman Ada gazetecilerin kültür evinin yapım süreci ve gündeme dair sorularını yanıtladı.

GİRESUN BASINI KÜLTÜR EVİNİN TANITIMINDA BİZİ YALNIZ BIRAKTI

Kahvaltı sonrasında kültür evinin bahçesinde bulunan serender’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan ada “Kültür evimizin açılışı için yoğun bir çaba harcadık. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na bu hizmeti hemşehrilerimize kazandırmamızdaki yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle son iki ayda çok yoğun bir çalışmamız oldu. Giresun basını kültür evimizin tanıtımı konusunda bizi yalnız bıraktı. Kimseye kırılma gibi bir hakkımız yok. Ama bu eserler bizim şahsımızın değil, toplumun eseridir. Bizler bugünkü konumlarımızdan gideceğiz ancak bu eserler kalıcı olacak. Esenyurt başta olmak üzere tüm İstanbul’daki hemşehrilerimize hizmet verecek olan böyle bir eserin tanıtımı konusunda basınımızın daha fazla emek vermesi gerekirdi” dedi.

BURADA BİR MARKA YARATACAĞIZ

Bir nikah salonu, toplantı salonu, derneklere ayrılan bir oda, 2 adet derslik, bürokrat ve siyasetçilerin özel görüşmelerini yapabileceği bir vip oda ve 1 restaurantın da bulunduğu kültür evinin bahçesinin de çok amaçlı kullanılabileceğini belirten Abdurrahman Ada “Kültür evimizin restaurant bölümünü Esenyurtta bir marka haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Tüm yöresel ürünlerimizin ve yöresel lezzetlerimizin olacağı restaurantımızda yeni bir marka ile Esenyurt ve İstanbullulara hizmet vereceğiz. Markamızın adını ve yapacağımız çalışmaları daha sonra basın ile paylaşacağız.” dedi.

PLATFORM’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Giresun Medya Platformu üyeleri Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’ya Giresun Kültürüne yaptığı katkılar nedeniyle bir plaket verdi. Medya Platformu başkanı Sadi Toygar, Giresun Medya Platformu’nun amacı ve yaptığı çalışmalar ile ilgili Ada’ya bilgiler verdi.

FEDERASYON İLE KAVGALI MISINIZ?

Esenyurt Belediyesi Kültür Evi’nin temel atma töreni ve açılışının Taksim Giresun Yürüşü ile aynı güne gelmesinin bir tesadüf mü yoksa bilinçli mi yapıldığı sorusu üzerine Ada “Temel atma törenimizin tarihi konusunda o dönemin federasyon başkanı olan İstanbul milletvekilimiz Hasan Turan ile istişare ederek karar verdik. Federasyon Yenikapı’daki etkinliği 29-30 Eylül, 1-2 Ekim olarak açıklamış, bizde 23 Ağustos tarihinde açılış tarihimizi zaten basın ile paylaşmıştık. Taksim yürüşünün bizim açılış günümüzle aynı güne denk gelmesi fedarasyonun açıklaması gereken bir konudur. Bizler bu makamda kalıcı değiliz. Benim için önemli olan yaşadığım yerdeki insanlarıma hizmet ederken doğduğum topraklara da hizmet etme çabamdır. Bizlere yapılan haksızlıklar konusunda da elbette demokratik olarak eleştiri hakkımızı da kullanırız. Kendi camiamıza zarar vermek gibi asla bir düşüncemiz olamaz” dedi.

Abdullah Öner MERAL

Şadıhaber



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir