Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16527 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Ağustos 2016 - 12:13

GÜNİDER Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
GÜNİDER Basın

Derneğimiz GÜNİDER  Giresun Üniversitesi öğretim üyeleri arasında dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak,  eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalar yapmak ve öncelikli olarak Giresun ilinin ve Karadeniz bölgesinin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine yönelik çalışmalar yapmak amacı ile 26 Nisan 2012’de kurulmuştur.

Derneğimiz yönetimi kamuoyuna duyurmak istediği ulusal, yerel ve üniversitemize ilişkin görüşlerini Basın Bildirisi halinde kendi sitesi üzerinden yayınlamış ve yayınlamaktadır. Ayrıca yerel ve ulusal bütün haber ajanslarını bilgilendirmiş ve bilgilendirmektedir. Derneğimiz tarafından yapılan bütün basın açıklamaları tarihleri ile birlikte sitemizde yer almaktadır. Bu manada derneğimiz polemiklerle değil, amaçları doğrultusunda eylemleri ile gündem olmayı tercih etmektedir.

Derneğimiz kurulduğu tarihten itibaren kuruluş amacına uygun olarak faaliyetlerde bulunmuş, tüm engellemelere rağmen dik durmuş, eğilmemiş, doğru bildiğini söylemekten, üniversitemizi yönetenleri yaptıkları yanlış uygulamalar nedeni ile uyarmaktan, eleştirmekten çekinmemiştir. Dernek yöneticilerimiz Attar yönetimi tarafından soruşturmalara, haksız cezalara maruz kalmış, YÖK nezdinde yapılan incelemeler sonucunda bu haksız cezai uygulamalar kaldırılmış, aklanmıştır. Eleştiriler Cumhurbaşkanlığı tarafından haklı bulunmuş olacak ki, üniversite yönetimi değişmiş, bir dönem dernek başkanlığımızı yapan sayın Prof. Dr. Cevdet COŞKUN rektör olarak atanmıştır.

Bir önceki yönetime karşı yapmış olduğumuz eleştiriler konusunda haklılığımız ortada iken,  iki gün önce aynı konular üzerinden derneğimizin adını kullanarak açıklamalarda bulunanların bilgi kirliliği oluşturarak kamuoyunda yer edinmeye çalıştıklarının; bizleri de buna alet etme gayretinde olduklarının farkındayız. Biz etkimizi, gücümüzü, bazıları için büyük lokma olduğumuzu, hazımsızlık yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Ama ortak paydamız olan Üniversitemize daha fazla zarar vermemek adına yargıya intikal etmiş sürecin sonucunu beklemenin daha uygun olacağını düşünüyoruz.

Devletimizin FETÖ/PDY ile ilgili mücadelesinin ülkemizin geleceğine ait gayret olduğu bilinciyle herkesi bu sürecin tamamlanması aşamasında devletimizin ferasetine güvenerek sabırlı olmaya davet ediyoruz. Ucu kime dokunursa dokunsun er veya geç bu kanserli dokuların bütün unsurlarıyla Türkiye Cumhuriyeti’nden sökülüp atılacağına inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir