Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17026 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Ekim 2016 - 16:55

Emniyet Müdürlüğü Araç Filosunu Güçlendirdi

Büyüt
Küçült
Emniyet Müdürlüğü Araç Filosunu

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’ne sağlanan araçların teslimi, Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın da katıldığı bir törenle gerçekleşti.

Giresun’un huzur şehri olmaya devam edeceğini ifade eden Vali Karahan, düzenlenen araç teslim töreninde yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hayırlı olsun. Emniyetimize, İçişleri Bakanlığımız, Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından sağlanan araçlarımızın teslim törenini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Giresun’umuzun huzur ve emniyet şehri olmasında tabii ki araç gerecinde yeterli olması büyük önem taşıyor. Her sene ilave araçlarla araç parkımızı yeniledik, güçlendirdik. Bu son gelen araçların ciddi bir katkısı oldu. Pozitif ayrımcılık yapıldı Giresun’a. Bu sene önemli bir destekle, önemli bir katkıyla araç parkımız olağanüstü güçlendi. Bununla birlikte personelimizde tabii yetersizlik vardı ama son atamalarla bu konuda da düzelme oldu. Bunların hepsi Giresun’umuzun emniyet, huzuru için gerekli. Bizim için sevindirici olan şehrimiz bu anlamda bölgemizin en sakin, en emniyetli şehirlerinden. 2016 yılını çok şükür böyle toparlayarak kapatacağız. Araçlarımızın hepsi gördüğünüz gibi yeni. Bunda katkısı olan Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, İçişleri Bakanımıza ve Emniyet Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Bu araç gereçler suçla mücadelede elimizi güçlendirecek. Tabii bu araçlar namuslu vatandaşlarımıza da güven veriyor. İnşallah yine aynı şekilde Giresun’umuz bundan sonrada emniyetimizin, jandarmamızın bütün kamu hizmetinde çalışan arkadaşlarımızın gayretiyle yine huzur şehri olmaya devam edecek”

Araç teslim töreninde, 2 ural, 2 motosiklet, 5 trafik polis aracı, 2 minibüs ve 1’i arazi aracı olmak üzere 12 aracın anahtarları; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları Recep Uzal, Yüksel Çelik, Barış Demirtaş, Murat Çağrı Erdinç ve Emniyet Müdürü Uğur Öztürk tarafından görevli polis memurlarına teslim edildi.

Törene, Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları Recep Uzal, Yüksel Çelik, Barış Demirtaş ve Murat Çağrı Erdinç, Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve bazı kurum amirleride katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir