Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13337 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Ağustos 2016 - 08:00

Yakar Kapalı otopark büyük rahatlık sağlayacak

Büyüt
Küçült
Yakar Kapalı otopark büyük rahatlık

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kapalı otoparkın büyük rahatlama sağlayacağını söyledi. Altı otopark üzeri park olacak olan inşaatın hızlandırıldığını belirten Yakar, “Çağımızın en büyük sorunlarından biri de otopark sorunudur. Araç sayısının artması, imarlaşma da otoparklara dikkat edilmemesi nedeniyle şehir nefes alamaz duruma gelmiştir. Tüm alanlar binalarla kaplandığı, otopark için yerler bırakılmadığı için artık araç parkı kanayan bir yara haline gelmiştir.

            Biz bu sorunun çözümü için ilk etapta eski emniyetimiz karşısında 300 araçlık bir kapalı otopark yapılması için düğmeye basmıştık. Temelimizi attık direklerimizi dikiyoruz. İnşaat hızla devam ediyor.

Otopark tüm dolmuş hatlarının durağı olacak

Burada yapacağımız otoparkta eski Cezaevi  mevkii olarak bildiğimiz noktadan itibaren tüm dolmuşlar kapalı otoparkta toplanacak. Böylece büyük bir yoğunluk ortadan kalkmış olacak. Vatandaşımız merkeze kadar gelip işini görecek ve dolmuşuna binerek köylerine gidebilecek.

Otoparkın üzeri sebze pazarı, organik Pazar ve çocuk parkı olacak

Otoparkımızın üstünde seyyar satıcılarımızı toplayacak sebze pazarı, kadınlar pazarı olarak bilinen organik pazarımız ve çocuk parkı yapılacak. Böylece şehir içinde seyyar satıcılarımızı içinde bir merkez oluşturacağız. Yine Organik pazarı oraya taşıdığımızda o bölgeye de kapalı otopark inşaatımız hemen başlayacak.

Bu kapalı otopark çalışmamız büyük sıkıntı olan araç parkı konusunda bir rahatlama yaşatacak ve diğer parklarımıza örnek teşkil edecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir