Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18899 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2016 - 17:42

Giresun’un İlk Yöresel E-Ticaret Sitesi Yayına Başladı

Büyüt
Küçült
Giresun’un İlk Yöresel E-Ticaret Sitesi Yayına

Giresun’un yöresel ürünlerini aynı çatı altında toplayıp satışa sunan ilk E-Ticaret Sitesi olan AbaZipka.Com 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü açıldı.

İsmini Karadeniz’de yaşayan erkeklerin kıyafetleri olan aba ve zıpka’dan alan site Giresun’lu 3 genç girişimcinin bir araya gelmesiyle kurulmuş. Temel amaçları Giresun’da üretilen, Giresun menşeili ürünleri en taze ve en doğal halleriyle tüketiciye ulaştırmak olan AbaZipka.Com bünyesinde şu an itibariyle 9 marka ve 150’nin üzerinde ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

256 Bit SSL destekli güvenlik donanımı ile kurulan sitede ürünler en fazla 2 gün içerisinde temin edilmekte ve kargoya verilmekte. Kargo ulaşımı için de Türkiye’nin en güvenilir kargo firmalarından olan MNG Kargo firmasıyla anlaşan AbaZipka.Com aynı zamanda kredi kartı ve EFT seçenekleri ile alışveriş imkânı sunmakta.

Firmayla ilgili açıklama yapan AbaZipka.Com Genel Koordinatörü Hasret Dizdar “Müşteri istek ve talepleri doğrultusunda taze ve doğal ürünleri müşterilerle buluşturmayı vizyon olarak seçtiklerini; temel misyonlarının ise Giresun ürünlerinin adını ve kalitesini tüm ülkeye duyurmak olduğunu belirtti. Dizdar ayrıca 15 Ağustos’ta yayına başladıklarını ve Kurban Bayramına özel Giresun Çikolatalarında ücretsiz kargo avantajı sunduklarını, özellikle de gurbette yaşayıp Giresun ürünlerine hasret olan tüm gurbetçileri Kurban Bayramına kadar alışveriş yapmaya çağırdı. Dizdar son olarak çok yakın zamanda da sitenin ürün gamını 500’ün üzerine çıkartacaklarını belirtti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir