Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14994 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2016 - 12:37

Beykozlu Giresunluların 30. Yıl Çıkarması

Büyüt
Küçült
Beykozlu Giresunluların 30. Yıl

1987 yılında ve İstanbul’da kurulan ilk Giresun STK’larından biri olan Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Ali Bilir ve yönetim kurulu üyeleri 30. Yıl etkinlikleri kapsamında Giresun’da bir dizi ziyaretlerde bulunuyor.

İLK ZİYARET GİRESUN VALİSİ KARAHAN’A

2 – 5 Kasım tarihleri arasında Giresun’un tüm ilçelerine yapılacak programın başlangıcı 2 Kasım Çarşamba Günü Giresun Valisi Hasan Karahan’ı ziyaretle başladı. Giresun’da Turizm konusunda yapılacak çalışmalar ve Giresun’un sorunları ile bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Beykozlu Giresunlular Derneği ile ilgili Karahan’ı bilgilendiren Ali Bilir, Karahan’a ziyaretin anısına Beykoz’daki cam sanatı ustalarından Yılmaz Güzeci tarafından, üzerine Beykoz Cam Sanatı ile Osmanlı motiflerinin işlenmiş olduğu bir cam kâse ile kendi yazdığı Görele ve Beykoz kitaplarını da hediye etti. Karahan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Bilir’e görevinde başarılar diledi.

KERİM AKSU “Giresun’un güç birliği yapması çok önemli”

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu da makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri Giresun Belediyesi’nin çalışmaları ve Giresun’un sorunları ile ilgili Kerim Aksu’dan bilgiler aldı. Aksu görüşmede Giresunluların güç birliği yapmasının çok önemi olduğunu belirterek Giresun’un siyaset üstü olduğunu belirtti. Ziyaretin anısına Ali Bilir’in Kerim Aksu’ya Beykoz Cam Sanatı ile yapılan cam kase hediye etti. Kerim Aksu da Giresun’un sembolü haline gelen Çotanak heykelini Beykozlu Giresunlular derneği adına Ali Bilir’e hediye etti.

 

Ali BİLİR “İstanbul ile Giresun arasındaki etkileşimi artırmalıyız.”

Valilik ve Giresun Belediyesi ziyaretlerinin ardından Şadıhaber’in sahibi ve GMP genel sekreteri A. Öner Meral’a açıklamalarda bulunan Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Ali Bilir, “Beykoz Giresunlular Derneği'nin 30. Yılına girmiş bulunuyoruz. Derneğimiz çalışmalarına yeni bir ivme kazandırma adına çeşitli programlar yapıyoruz. Giresunlular ve Beykoz Giresunlular Derneği birçok ilke imza atmıştır. Derneğimiz Beykoz’da yapılan iki ankette de en iyi sivil toplum kuruluşu seçilmiştir. İlk kez bir derneğimiz tarafından bir program kapsamında dernek yöneticilerimizin katıldığı bir programla Giresun'a ziyaret düzenlenmiştir. Bu ziyarette Giresun Valisi, Belediye Başkanı, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları ayrı ayrı ziyaret edilmektedir. Bununla birlikte Giresun'un kanaat önderleri ve STK'larda ziyaret edilmektedir. Bizler İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizle Giresun'daki hemşehrilerimizin bu gibi faaliyetlerle daha anlamlı bir etkileşim içerisinde olacağına inanıyoruz. Giresun'daki temaslarımızda bunu çok iyi anlıyoruz.” dedi.

TÜM İLÇELER ZİYARET EDİLECEK

Beykozlu Giresunlular Derneği Genel Sekreteri Gökhan Taneri Vural’dan aldığımız bilgilere göre, Valilik ve Giresun Belediyesi ziyareti sonrasında Bulancak Kaymakamı, Piraziz Kaymakamı ve Belediye Başkanı da makamlarında ziyaret edildi. Dernek Başkanı Ali Bilir ve yönetim kurulu üyeleri; 3 Kasım Perşembe günü Doğankent, Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar, 4 Kasım Cuma günü Dereli, Espiye, Keşap, Yağlıdere, Güce ve Tirebolu, 5 Kasım Cumartesi günü Görele, Çanakçı, Eynesil kaymakam ve belediye başkanlarını ziyaret edecek. Gökhan Taneri Vural yaptığı açıklamada “30. Yıl kutlamaları kapsamında yaptığımız bu ziyaretler sadece kaymakam ve belediye başkanları ile sınırlı değil. Aynı zamanda işadamlarımız, esnaflarımız ve STK temsilcilerimizi de ziyaret edip, ilçelerimizin ve ilimizin tarihi ve turistik yerlerini de gezeceğiz. Ayrıca ziyaret ettiğimiz yöneticilerimizi derneğimizin 3 Aralık’ta yapılacak 30. Yıl belgesel gösterimi etkinliğine davet ediyoruz.” dedi.

A. Öner Meral

Giresun Medya Platformu

(Şadıhaber)



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir