Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
26.04.2024
Giresun / 11°C

09 AÄŸustos 2021 - 14:16
Bulancak Belediyesi Serdar Aydın Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi
Bulancak Belediyesi Serdar Aydın Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

 

Bulancak Belediyesi tarafından organize edilen, 8 grupta 36 takım ve 360 genç sporcunun katılımıyla, 3 ayrı halı sahada gerçekleÅŸtirilen Serdar Aydın Halı Saha Futbol Turnuvası, 6 AÄŸustos Cuma akÅŸamı yapılan final maçıyla sona erdi. Sarıgül Ä°nÅŸaat ve GündoÄŸdu Grup’un karşı karşıya geldiÄŸi finalin galibi ve turnuvanın ÅŸampiyonu Sarıgül Ä°nÅŸaat oldu.

Åžampiyon Sarıgül Ä°nÅŸaat

12 Temmuz’da baÅŸlayan ve oldukça heyecanlı geçen turnuvada Sarıgül Ä°nÅŸaat ÅŸampiyon olurken, GündoÄŸdu Grup ikinci oldu. Fair-play ödülünü ise Güzelyalı Sk alırken, turnuvanın gol kralı da Emre Nizam oldu. Turnuva sonunda baÅŸarılı olan takımları kutlayan Belediye BaÅŸkanı Recep Yakar, ödül töreninde yaptığı konuÅŸmada; “Turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporcu kardeÅŸlerime, hakemlerimize ve taraftarlarımıza teÅŸekkür ediyorum. Oldukça heyecanlı ve çekiÅŸmeli bir turnuva oldu. Bizde gençlerin bu mücadelesinde heyecanlarını paylaÅŸtık. Åžampiyon takımımızı ve katılan tüm takımları mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Gençleri her alanda önemsiyor ve destekliyoruz. Gençlerimize yönelik faaliyet ve organizasyonlarımız devam edecektir” dedi.

Turnuva sonunda; Åžampiyon takım oyuncularına çeyrek altın, 2. takım oyuncularına 1 gram altın, Fair-play takım oyuncularına yarım gram altın ve gol kralına yarım gram altın ödül verildi.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :