Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

09 Mayıs 2022 - 08:54
BAŞER’DEN İYİ PARTİLİ EROĞLU’NA TEPKİ!
BAŞER’DEN İYİ PARTİLİ EROĞLU’NA TEPKİ!

 

 

“BAYRAM ZİYARETİ NEZAKETİNDEN DAHİ ANLAMAYARAK, SİYASET ÜRETEMEYİP BAYRAM ZİYARETİNİ SİYASET MALZEMESİ YAPMAYA ÇALIŞAN SN. EROĞLU’NU OLDUKÇA SAMİMİYETTEN UZAK VE ACİZ OLARAK GÖRÜYORUZ.”

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun siyasi partilere yaptığı Ramazan Bayramı ziyaretlerinden sonra İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu’nun bu ziyareti siyasi malzeme haline getiren açıklamasına tepki gösterdi.

Başer, “Ramazan Bayramı tüm İslam Âlemi için çok önemli ve değerli bir bayramdır. Bayramlarda küskünlükler, dargınlıklar, ayrılıklar ve her şey bir kenara bırakılır ve ziyaretler gerçekleştirilerek, bayramlar kutlanır. Belediye Başkanımız da hiçbir siyasi veya farklı bir beklentisi olmadan şehrimizdeki siyasi parti, sivil toplum örgütleri ve odaları ziyaret etti. Biliyoruz ki tüm ziyaretler siyasi konuşmalardan uzak, bayramın kutsallığı ve manevi değeri taşıyarak yapılmıştır. Böylesi günlerde siyaset konuşmak, herhangi bir olumsuz tavır sergilemek hiç kimseye yakışmaz. Sn. Eroğlu’nun, ziyaret sonrasında gazetecilere verdiği beyanatta, Başkan Şenlikoğlu’na borç yapmama konusunda uyarılarda bulunduğunu beyan ettiğini ifade etmesi bayram ziyaretine gölge düşürmüştür. Bayram ziyareti nezaketinden dahi anlamayarak, siyaset üretemeyip bayram ziyaretini siyaset malzemesi yapmaya çalışan Sn. Eroğlu’nu oldukça samimiyetten uzak ve aciz olarak görüyoruz. Böylesi manevi değeri yüksek bayramları bile siyasi malzeme haline getirmek çok üzücü ve saygısızca bir davranıştır.” dedi.

“Siyaset ve bayram çok ayrı kavramdır” diyen Başer açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Sn. Eroğlu bilmelidir ki, siyaset siyaset zamanı yapılmalı. Belki kendisi bilmez diye söylüyorum. Bayramlarda bayram, siyaset ise siyaset zamanı yapılır. Bayramın kutsallığına ve manevi değerine siyaset bulaştırmak da onlardan beklenirdi, öyle de oldu.”



İsim Soyisim :
E-Mail :