Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
19.04.2024
Giresun / 11°C

28 Mayıs 2022 - 20:36
Montebent Vidası
Montebent Vidası

 

Vidalar, günlük hayatı oldukça kolaylaştıran pratik malzemelerdir. Günümüzde kullanılan çok çeşitli vida çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler arasında ise en çok kullanılan ise montebent vidası ürünüdür. Bu malzeme genellikle bağlantı noktalarında kullanılmaktadır.

Ağırlıkları fazla olan ahşap mobilyaların sökülüp tekrar takılması için en ideal ürünlerdir. Mobilya sektörü dışında ise diğer bağlantı işlemlerinde de kolaylıkla kullanılabilir. Ayrıca oldukça dayanıklı ürünlerdir. Ham maddesi çelik olup çinko kaplamadır. Bu vidanın kafa çapı ise sabit olup 15 milimetredir.

Montebent Vidası Çeşitleri         

Bu ürünün toplamda 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler; 36 mm, 60 mm, 80 mm ve somundur. Bu çeşitler montebent vidası boyutlarını temsil etmektedir. Genel olarak en çok tercih edilen çeşit ise 36 mm ve 60 mm vidalardır. Öte yandan nadirde olsa bazı ahşap malzemelerde somun vidalarda kullanılmaktadır. Ancak somun vidaların sökülmesi diğerlerine göre biraz daha zor olmaktadır. Bu nedenle kullanımı günümüzde oldukça azalmıştır.

Montebent Vidası Fiyatları

Fiyatlar ürün boyutları ile orantılı olarak artıp azalmaktadır. En pahalı olan montebent vidası somun vidalardır. Öte yandan en uygun fiyatlara sahip vida ise 36 mm boyutunda ki vidalardır. 60 mm ve 80 mm boyutunda ki malzemelerin fiyatları arasında çok fazla fiyat farkı olmasa da 80 mm’lik ürün daha pahalıdır. Ayrıca bu ürünlerin toplu alınması tekli alımlara göre oldukça avantajlı olmaktır. Zaten genellikle 25’li paketler halinde satışa sunulmaktadır. https://www.neofix.com.tr/mobilya-montebent-vidasi sayfasında aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.



İsim Soyisim :
E-Mail :