Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.03.2024
Giresun / 11°C

15 Ocak 2023 - 19:33
“ÜLKEMİZİ ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ İLE ZİRVEYE ÇIKARTACAĞIZ”
“ÜLKEMİZİ ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ İLE ZİRVEYE ÇIKARTACAĞIZ”

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 2023 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti iktidarının halka hizmet yolculuğunun “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla zirveye çıkacağı yıl olacağını söyledi.

Tatlı, yaptığı açıklamada, “Halkımızın teveccühüyle Türkiye’yi yönetme sorumluluğunu üstlendiğimiz 2002 Kasım'ından bu yana ülkemizi 20 yıl boyunca ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek büyüttük, geliştirdik ve güçlendirdik. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ikinci yüzyılına da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Türkiye Yüzyılı’ misyonumuzla başladık. 2023’te milletimize hizmet yolculuğumuzu ‘Türkiye Yüzyılı’ ile birlikte zirveye çıkartacağız. Türkiye Yüzyılı’nı, annelerin ve babaların hayallerini gerçeğe dönüştürerek, gençlerimizin spordan sanata, teknolojiden çevreye tüm beklentilerini karşılayarak yükselteceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı, milli ve manevi değerlerimizle birlikte ülkemizi siyasi, ekonomik, teknolojik, askeri, diplomatik kısaca her alanda dünyanın en büyük 10 devleti arasına çıkartarak yükselteceğiz” dedi.

Ak Parti Giresun Teşkilatları olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halka hizmet davası ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefi doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını aktaran Tatlı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde halkımıza daha fazla hizmet etmek için ilk günkü aşkla teşkilat mensuplarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dokunmadığımız ve hayır duasını almadığımız tek bir vatandaşımız olmasın istiyoruz. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuyla tüm dünyada örnek gösterilecek bir ülke olması için gece gündüz emek veriyoruz. Halkımızın, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti iktidarına ve Cumhur İttifakı’na duyduğu güveni ve sevgiyi gördükçe hem çok mutlu oluyoruz hem de sorumluluğumuzun daha da arttığını görüyoruz. İşte bu nedenledir ki, ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışımızla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında bir kez daha ‘Durmak yok, yola devam’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.



İsim Soyisim :
E-Mail :