Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
18.04.2024
Giresun / 11°C

17 Ocak 2023 - 09:25
KIZILELMA KADIN GENÇLİK ÇOCUK KÜLTÜR SANAT EDEBİYAT VE EĞİTİM DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
KIZILELMA KADIN GENÇLİK ÇOCUK KÜLTÜR SANAT EDEBİYAT VE EĞİTİM DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

KIZILELMA KADIN GENÇLÄ°K ÇOCUK KÜLTÜR SANAT EDEBÄ°YAT VE EĞİTÄ°M DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI../ Müzeyyen KESKÄ°N
15 Ocak 2023 tarih ve saat: 14.00 de Hacettepe Mah. Ulucanlar Cezaevi Yarı Açık Kongre Merkezi ‘Marangozhane AltındaÄŸ/ ANKARA da Saygı duruÅŸu ve ardından Ä°stiklal Marşının okunmasıyla baÅŸladı. Programın sunumunu yapan Hakan YILMAZ ın yaptığı ve ilk olarak sahneye Kızılelma Kadın Gençlik Çocuk Kültür Sanat Edebiyat ve EÄŸitim DerneÄŸi BaÅŸkanı Yasemin MEYDAN DerneÄŸin amacı ve içeriÄŸi ile ilgili konuÅŸmasının ardından. Divan Kurulu OluÅŸturuldu divan kurulu BaÅŸkanı Prof. Hayrettin Ä°VGÄ°N ve iki yardımcısıyla DerneÄŸin mali ve içeriÄŸi okundu. Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri ve üyeler isimleri tek tek okundu ve oy kullanıldı. Yüzde 98 kabulle kabul edildi.
KonuÅŸmacı Bulgaristandan gelen Doçent Dr. Nesrin SÄ°PAHÄ° KIRATLI yaÅŸadığı sıkıntıları Türklerin yaÅŸadığı sıkıntıları anlatarak derin bir hüzün yaÅŸadık. Sırası ile ÅŸairler, sanatçılar sahne aldılar. DeÄŸerli sanatçılar Åžerif SAKA, THM sanatçısı Eylem ALKAÇ, ozanımızın sazıyla Kızılelma türküsüyle güzel çoÅŸturdular. Hakan YILMAZ, Ä°zzet BAÄžCILAR, Ä°smihan hanımın ‘Ben Türk Kızıyım ÅŸiiri ile güzel duyguluve coÅŸkulu anlar yaÅŸattıkları için çok teÅŸekkür ederiz.
Kokteyle tanışmalar hasret gidermeler. Özlem gidermeler Siyasetçilerden, akademisyenlerden iÅŸ insanlarından sanat camiasından ÅŸairlerden çeÅŸitli STK BaÅŸkanları Kızılelma Kadın Gençlik Çocuk Kültür Sanat Edebiyat ve EÄŸitim DerneÄŸi BaÅŸkanı Yasemin MEYDAN Herkese teÅŸekkür ederken Katılım Belgeleri ve Rozetlerimizi taktı. Hatıra fotoÄŸrafları aile fotoÄŸrafı çekildi. TeÅŸekkür eder. Hayırlı olması dileklerimizle. Selam, saygı, sevgiyle.
Müzeyyen KESKÄ°N AMASYAÅžAT BAÅžKANI
 




Ä°sim Soyisim :
E-Mail :