Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.03.2024
Giresun / 11°C

23 Ocak 2023 - 13:48
Ocak Ayı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
Ocak Ayı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Esma Betül Akılmak, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, önceki dönem ilçe başkanları, mahalle ve köy başkanları ile teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla 2023 seçimlerinin Türkiye için önemine dikkat çekildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, görev sürelerinde yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki süreçte hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi. AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, Başkan Şenlikoğlu’na belediyedeki başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, teşkilat olarak her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirtti. Cumhuriyet tarihinde 100 yılda yapılması gerekenleri AK Parti olarak, 20 yıla sığdırdıklarını,  Türkiye Yüzyılı’nda nice başarılara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer de, “Tüm teşkilatlarımızla omuz omuza 2023 seçimlerine şimdiden hazırız. Hem yerelde hem genelde gece gündüz çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi dünyanın en güçlü devletlerinden biri yapmak için, halkımıza daha fazla hizmet edebilmek için tüm gücümüzle sahadayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemiz ve milletimiz için canını ortaya koyduğu davasına destek olan, mesai harcayan, uzaktan ve yakından bugün bu toplantımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :