Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.04.2024
Giresun / 11°C

07 Aralık 2023 - 13:27
DEMİR:’ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIM’
YALOVA’nın İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Aydındereli hemşehrimiz Mesut Demir, yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı. Muhtar Adayı Demir,’ İsmetpaşa mahallemiz hak ettiği değeri ve hizmeti bizimle birlikte görecek.’ dedi.
DEMİR:’ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIM’

Yalova’da yangın çıkan evlerin yardımına koşan, sosyal yöne kuvvetli, ilin tanınan ve bilinen simalarından Yalova Çotanak Spor Kulübü başkanlığı da yapan Mesut Demir’in, Yalova’nın İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığına Adaylığını açıklamasının ardından, mahalle halkından da destek geldi.

Yalova’da Mesut Demir’in iyilik meleği olarak tanındığını ifade eden mahalle halkı,’ Mesut Demir bizler için değerli ve kıymetli bir isimdir. Muhtarlığı konusunda kendilerine tam destek vereceğiz. Kendisinin sosyal yönü çok kuvvetlidir. Bu yönünü İsmetpaşa mahallemize yansıtacağından eminiz. Allah çıktığı bu yolu hayırlı eylesin.’ İfadelerine yer verdiler.

ÖTE yandan mahallede çalışmalara başladığını belirten Muhtar Adayı Demir,’ Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağım. İsmetpaşa mahallemiz, hak ettiği hizmeti ve değeri görecek.’ diye konuştu.

Çizgi Gazetesi/ Yalova

 



İsim Soyisim :
E-Mail :