Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
08.05.2024
Giresun / 11°C

26 Aralık 2023 - 23:14
DURSUN KARAHASAN’A İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
DURSUN KARAHASAN’A İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

AK Parti Aydındere Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Karahasan’ a, saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği gerek partililerin, gerekse vatandaşların ilgisi her geçen gün katlanarak artıyor.

Karahasan Aydındere Haber sitemize yaptığı açıklamada;

Kıymetli vatandaşlarım, bizleri takip eden gençlere örnek olmak için bugüne kadar hiç davamı satmadım. Hep söylediğim gibi hizmete âşık davaya sadık bir insan olmaya çalıştım. 7 yıl önce neredeysem bugünde ordayım. O günlerde alın terimle vatandaşa hizmet etmek için uğraşıyordum bugünde aynı yerdeyim. Ben böyleyim işte dostlarımı satmam ailem dediysem terk etmem. Çünkü ben kapattığım kapıyı bir daha açmam. Vefaysa sadakatse 7 yıl önce neysem bugünde aynıyım. Her zaman dediğim gibi Allah’ım vatandaşlarımız milletimiz için hayırlısı neyse ve kimse onu nasip etsin. Yanlışlarım olabilir hiç kimse dört dörtlük değildir. Fakat gerçek olan bir şey var şu gönlüm kalbim bedenim vatandaşıma hizmet etmek için çarpıyor.

Çok sinsi davranmayı beceremem olduğum gibiyim, içimde dışımda aynı. Bundan çok şey kaybediyorum fakat arkama baktığımda gizli kapaklı bir hayatım yok.

Gittiğim her yerde bizleri ilgiyle karşılayan desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Bizim sevdamız Aydındere

 



İsim Soyisim :
E-Mail :