Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.04.2024
Giresun / 11°C

02 Şubat 2024 - 19:54
DEMİR, MECLİS İÇİN ADAY ADAYI
DEMİR, MECLİS İÇİN ADAY ADAYI

Emekli iş adamı ve gazeteci Dursun Demir, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı'na Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu. Demir'in aday adaylık başvurusuyla, kent yönetimine katkı sağlama amacı güdüyor. Yalova için yeni dönemde etkin rol alması beklenen Demir, köklü bir yaşam öyküsüne sahip.

Dursun Demir, Yalova'nın köklü sakinlerinden biri olarak tanınıyor. 1962 doğumlu ve altı çocuk babası olan Demir, 1972'den beri Yalova'da yaşamaktadır. İlkokul sonrası marangozhanede çıraklık deneyimi yaşayan Demir, kendi marangozhanesini açma ve orta-lise eğitimini dışarıdan tamamlama gibi zorlu süreçlerden geçmiştir.

Demir, 13 yıl boyunca yerel internet haber sitesi yalovagazeteleri.com'da gazetecilik yaparak topluma hizmet etmiştir. Şu anda ise E-Yaygın sistemde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslarda usta öğretici olarak meslek öğretmenliği yapmakta ve aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde 4. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Emekli iş adamı ve gazeteci  Dursun Demir, Yalova'da Belediye Meclisi üyeliği için aday adayı oldu. Demir'in tecrübesi ve katkı hedefi Yalova siyasetinde yeni bir dönemin habercisi olabilir.Hakkında Hayırlısı Olsun….



İsim Soyisim :
E-Mail :