Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.04.2024
Giresun / 11°C

21 Şubat 2024 - 11:47
Meclis Üyeleri Belli Oldu: İbrahim Arslan'dan İlk Açıklama
Yalova AK Parti Meclis Üyesi aday adayı olan Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Yalova Çotanakspor Kulüp Başkanı İbrahim Arslan'dan listeler açıklandıktan sonra İlk Açıklama geldi.
Meclis Üyeleri Belli Oldu: İbrahim Arslan'dan İlk Açıklama

Değerli hemşehrilerim ve dostlarım,

Yaklaşık iki aylık bir sürecin ardından meclis üyeliği aday adaylığı süreci sona erdi ve adaylar belli oldu. Kendi adımın listede olmadığını öğrendim. Ancak Giresunlu hemşehrimiz Ramazan Karahan kardeşimizin 15. sıradan yer bulması sevindirici bir gelişme. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Bu süreçte her konuda yanımda olan, destek veren hemşehrilerime, dostlarıma ve arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Unutulmamalıdır ki ben hiçbir zaman AKP'li olmadım. Ak Parti, milletin partisidir ve kimse kendini partinin üstünde görmemelidir. Adaletin olmadığı yerde huzur olmaz, haksızlığın olduğu yerde başarı olmaz.

Ben, Ak Parti'nin kurulduğu günden itibaren gençlik kollarından başlayıp ilçe ve il düzeyinde birçok kademede görev aldım. Her türlü olumsuzluğa ve haksızlığa rağmen partime asla ihanet etmedim. Bugün de aynı şekilde, bana yapılan haksızlığa rağmen, belediye başkanımız ve başkan adayımız Mustafa Tutuk'a sahip çıkıp gereken desteği vereceğim.

Ak Parti, pazarlıklarla iktidar olan bir parti değildir. Milletin partisi olarak kurulmuş ve milletin iradesine dayalı olarak iktidara gelmiştir. Hiçbir haksızlık karşılıksız kalmaz, her iyilik de bir gün karşılığını bulur.

Her şeyin kazası olur seçimin kazası olmaz yapılan her iyilik karşılıksız kalmaz. Bu süreçte gösterdiğiniz destek ve güven için bir kez daha teşekkür ederim.

 

İbrahim Arslan



İsim Soyisim :
E-Mail :