Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.04.2024
Giresun / 11°C

22 Åžubat 2024 - 10:15
GÄ°RESUN BELEDÄ°YESÄ°NÄ° KAZANACAÄžIZ
Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın; 'bir söylentiyi daha net bir ifadeyle safsayı netleştirmek onurlu karakterimin gereğidir' diyerek bazı açıklamalar da bulundu.
GÄ°RESUN BELEDÄ°YESÄ°NÄ° KAZANACAÄžIZ

'Milli GörüÅŸ onurumuzdur' diyen Mesut Aydın:

 'Giresun Ä°l BaÅŸkanımız EÅŸref Bekdemir  ve yönetim birimlerimizle yapılan istiÅŸareler, sonrasında da Sayın Genel BaÅŸkanımız Fatih Erbakan Bey'in olur ve kabulleri doÄŸrultusunda Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye BaÅŸkan Adayı gösterilmemden bugüne kadar bitmeyen bir enerji ve iÅŸtahla Milli GörüÅŸ'ü Giresun sokaklarında anlatmaya devam ediyoruz' dedi.

 

Milli GörüÅŸ'ün; üreten, eÅŸitlik ilkesini öncelik yapan, adil, ahlaklı belediyecilik anlayışını Giresun Belediyesi'nde hakim kılacaklarını söyleyen Mesut Aydın, sözlerine ÅŸöyle devam etti:

Yerel seçim atmosferinin de etkisiyle gerek ülke genelinde, gerekse Giresun'da rekor seviyelerde üye kayıtlarımız oldu ve artarak devam ediyor.

 

Herhangi bir ittifakın söz konusu olmadığını ısrarla dile getirerek çıkmış olduÄŸumuz kutlu yolumuza yeni yol arkadaÅŸları ekleyerek; iktidara açılan ilk kapımız, yerel seçimlerden tüm ülkede ve Giresun'da kazanarak çıkmayı hedefliyoruz.

 

Giresun Belediyesi'ni kazanacağız.

 

Milli GörüÅŸ'ün; üreten, eÅŸitlik ilkesini öncelik yapan, adil, ahlaklı belediyecilik anlayışını Giresun Belediyesi'nde, ilimizde hakim kılacağız.

 

Bütün bu uÄŸraÅŸlarımız içerisinde gereksiz bir ayrıntı gibi dursa da mide bulandırır cinsten detayı noktalamak istiyorum. YoÄŸun mesaimiz içerisinde gerek saha çalışmalarımızda gerekse  dijital  mecralarda karşımıza çıkan  bir söylentiyi daha net bir ifadeyle safsayı netleÅŸtirmek onurlu karakterimin bir gereÄŸidir:

 

''Kimilerinin hatalı bir çıkarım sonucu, kimilerinin kasti bir zarar için, kimilerinin ise çaresizce menfaat devÅŸirmek için söylediÄŸi Mesut Aydın Belediye BaÅŸkanlığı adaylığından çekilecek ifadesini kat'i bir dille reddediyorum!

 

Hatalı bir çıkarımdır çünkü; çıkmış olduÄŸumuz kutlu yolculuÄŸun deÄŸerini anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır. Görecelidir. Adanmışlık ve deÄŸer anlatılmaz ancak yaÅŸanır. Bizler Milli GörüÅŸ BelediyeciliÄŸi'nin ve 94 ruhunun tekrar inÅŸası için kolları sıvadık.

Bu baÄŸlamda fikrimiz ve zikrimiz birdir. Aksini düÅŸünmek dahi onursuzluktur.

Merhum Erbakan Hocamızın aziz hatırasına saygısızlık, liderimiz Fatih Erbakan Bey'in birebir görüÅŸmelerimizde defalarca söylediÄŸi 'Giresun size emanet'  telkinine ihanet, il yönetimimiz baÅŸta olmak üzere köklü ve asil parti tabanımıza, sayısı beÅŸ bine dayanan üyemize ve dahi bizleri umut olarak gören Giresunlu kardeÅŸlerimize vefasızlıktır. Asla kabul edilemez!

Söylentilerin kasti zarar vermeye yönelik yapılanları da sadece acziyettir, çaresizliktir. Kendi yaptıklarına ve icraatlarına güvenmeyenlerin aradığı çıkış yollarından biridir. O yol bizde kapalıdır. Biz de bütün yollar Refah'a Giresun'umuzun deÄŸerli halkına hizmet etmeye çıkar.

Hiç bir açık ittifakın ya da kirli pazarlığın içinde bulunmayan Yeniden Refah Partisi  Giresunlu hemÅŸehrilerinin partimizin politikalarına olan sonsuz inancı ve Mesut Aydın kardeÅŸlerine olan güvenleriyle Giresun Belediye BaÅŸkanlığı'nı kazanacaktır' dedi.

 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :