Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
18.05.2024
Giresun / 11°C

29 Nisan 2024 - 17:49
TAŞGÖZ: 'Kol Kola Yürümeye Devam Edeceğiz'
TAŞGÖZ: 'Kol Kola Yürümeye Devam Edeceğiz'

Ä°YÄ° Parti 5 OlaÄŸanüstü Kurultayı'nda Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı seçilen Müsavat DerviÅŸoÄŸlu, kongre sonrası yaptığı paylaşımla teÅŸkilatlara mesaj gönderdi.
'Sen iste talih deÄŸiÅŸsin
Sen iste tarih deÄŸiÅŸsin'
sloganı ile sosyal medya hesabı üzerinden teÅŸekkür mesajı paylaÅŸan DerviÅŸoÄŸlu:

'Bugün, iyi ve cesurlar hareketinin siyasi ahlakı, feraseti ve demokrasi anlayışı için iftiharla anacağımız bir kongre gerçekleÅŸtirdik.
5. OlaÄŸanüstü Kongremizde beni genel baÅŸkanlık görevine layık gören Ä°YÄ° Parti ailemizin her bir ferdine minnettarım…
Partimizin güçlü yarınları için kardeÅŸlik ruhuyla kongre sürecini yürüttüÄŸümüz dava arkadaÅŸlarım; Sayın Koray Aydın’a ve Sayın Mehmet Tolga Akalın’a yürekten teÅŸekkür ediyorum.
Kurucu Genel BaÅŸkanımız Sayın Meral AkÅŸener’den devraldığımız bayrağı hep birlikte iktidar yoluna taşıyacağız' ifadelerine yer vermiÅŸti.

Ä°YÄ° Parti Giresun Ä°l BaÅŸkanı Ä°nan TaÅŸgöz Müsavat DerviÅŸoÄŸlu'un genel baÅŸkan seçilmesiyle baÅŸlayan yeni süreçle ilgili duygu ve düÅŸüncelerini paylaÅŸtı.
Ä°YÄ° Parti Kurucu Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener için teÅŸekkür ve minnet dolu sözler söyleyen Ä°l BaÅŸkanı; ardından yeni Genel BaÅŸkan DerviÅŸoÄŸlu'nu tebrik etti.
TaÅŸgöz, ÅŸu ifadeleri kullandı:
'25 Ekim 2017’de baÅŸlayan hikâyemizin mimarı, mücadelemizin ilhamı, evimizin kurucusu Kurucu Genel BaÅŸkanımız Sayın Meral AkÅŸener'e bugüne kadar Ä°YÄ° Parti ailemiz adına göstermiÅŸ olduÄŸu tüm fedakârlıklar için minnettarız.
DöktüÄŸünüz ter, gösterdiÄŸiniz emek, devrettiÄŸiniz bayrak yerde kalmayacak!
İyi ki varsınız...'
TaÅŸgöz, yeni genel baÅŸkan DerviÅŸoÄŸlunu tebrik etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan TaÅŸgöz ÅŸunları kaydetti:
'Ä°YÄ° Parti 5. OlaÄŸanüstü Kurultayında Genel BaÅŸkanımız olarak seçilen kıymetli aÄŸabeyim, Sn. Müsavat DerviÅŸoÄŸlu’nu tebrik ediyorum.
Her zaman kol kola yürümeye devam edeceÄŸiz.
Ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uÄŸurlu olsun' dedi.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :