Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18378 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2016 - 19:01

Başkan Yakar'dan "Bulancak Beton AŞ ile ilgili Basın Açıklaması!"

Büyüt
Küçült
Başkan Yakardan Bulancak Beton AŞ ile ilgili Basın

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerinin bir gazetede yaptığı açıklamaya cevap verdi. Başkan Yakar “Konunun buraya bağlanması doğru değildir. Bulancak Cumhuriyet Meydanında milletin malı olan araçların sergilenmesi, milletin kendi malını görüp heyecan duyması, güvende olmasını hissettirir. Ama bu konuyu getirip de Atatürk heykeline bağlamak çok çirkindir.” Dedi.

                Yakar: “Atatürk, Türkiye’nin Atatürk’üdür.”

                “Atatürk, Bulancak’ta sadece Cumhuriyet Halk Partisinin Atatürk’ü değil, hepimizin Atatürk’üdür, Türkiye’nin Atatürk’üdür. Ancak burada bir art niyet aranacaksa Cumhuriyet Halk Partisi kendi tarihine bakmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi, geçmişte paramızın ve pulların üzerinden Atatürk’ün fotoğrafını çıkaran bir partidir. Dolayısıyla bunların Atatürkçülüğü sahte bir Atatürkçülüktür. Türkiye’de Atatürk’ü tartışmaya açmak doğru değildir. Atatürk hepimizindir. Bunların 1940’lardan kalan bir zihniyet yapısı ile bugünleri anlamak, kucaklamak şansı yoktur. Dolayısıyla kendisini yenilemesi gerekmektedir.” dedi

                Yakar, “Bulancak’ta gelişmeler Cumhuriyet Halk Partisini rahatsız etmiştir.”

                28 Aracın tanıtımı noktasında Bulancak halkı müthiş bir keyif aldığını söyleyen Başkan Yakar “Vatandaşın Bulancak’ta ki gelişmeleri görmesi açısında araçların konvoy eşliğinde gezmesinde hiçbir sakınca yoktur. Araçların mazot parasını soruyorlar. Burada ki mazot parası milletin mazot parasıdır, araçlar da milletin aracıdır. Millet kendi aracını görmüş ve heyecan duymuştur. Ama ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisinin bir kısım zihniyeti ilçemizdeki gelişmelerden rahatsızdır. İlçemizdeki böyle gelişmeler bunların davranışlarını bozuyor. Bu çalışma ve gelişmeler bunların dünyasının dışında olduğu için huzursuz oluyorlar.

            Araçların konvoyu milletimize, ilçemiz insanına dosta güven vermiştir. Araçların alt yapıda, üst yapıda, yollarda, parklarda yapmış olduğumuz çalışmalar milletimizi memnun ettiği kadar Cumhuriyet Halk Partisinin bir kısım zümresini rahatsız etmiştir, bu da gayet doğaldır. Bunların dünyasında bu vardır zaten…” dedi.

                Yakar, “Bulancak Beton AŞ, Bulancak Belediyesi kuruluşudur.”

                Yakar, “Belediyemizin şirketine ait araçlar vardır. Bulancak Beton AŞ, Bulancak Belediyesi kuruluşudur. Bu şirketinde yüzde yüzü, yani iğneden ipliğe her şeyi Bulancak Belediyesine aittir. Şirketin bir yönetim kurulu vardır. Yönetim Kurulu başkanı Belediye Başkanıdır. Şirket yöneticisinin varlığı şirketin sahibi anlamına gelmez. Nasıl ki, Bulancak Belediyesini Belediye Başkanı Başkanlığında Belediye Meclisi yönetiyor, şirketi de Yönetim Kurulu Başkanı başkanlığında şirket adına bir yönetim kurulu başkanı yönetmektedir. Belediye Başkanı, Belediye adına yönetir ve karar alır. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı da şirket adına karar alır ve yönetir. 

          Dolayısıyla Bulancak Beton AŞ içerisindeki sivil ve resmi plakalı araçların tamamı, beton tesisi, çakıl tesisi ve tüm gayrimenkulleri Bulancak Belediyesine aittir. Bu konunun sulandırılması doğru değildir. Aslında bu arkadaşlar muhasebecidir. Bu işleri bilirler ancak milletin beynini bulandırmak için bu tür girişimde bulunurlar." Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir