Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10043 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2022 - 09:20

AK PARTİ’DE TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR.

Büyüt
Küçült
AK PARTİ’DE TOPLANTILAR DEVAM

 

 

Giresun’ da AK Parti 16 ilçeleriyle Ocak Ayı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantıları gerçekleşmeye devam ediyor.  Geçen hafta itibariyle 14 ilçenin yaptığı, bu hafta da Espiye İlçe Başkanlığının ve Şebinkarahisar İlçe Başkanlığının yapacakları toplantılar ile tamamlanacak.

Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantıları, yoğun katılımın gözlemlendiği,  İlçelerin sorunları, yapılan yatırımların, yapılacak çalışmaların istişareleri ve değerlendirmeleriyle gerçekleşti.

Toplantılara, Milletvekili Kadir Aydın, Milletvekili Sabri Öztürk ve İl Başkanı Kenan Tatlı da yer aldı. Teşkilat Mensuplarının Milletvekillerine ve İl Başkanına sorularıyla ilimizin ve ilçemize dair bütün çalışmaların teşkilat mensuplarına aktarıldığı görüldü.

İl Başkanı Kenan Tatlı, yerel ve genel gündemi değerlendirerek toplantılarımızın tamamen şeffaf ve doğal ortamlarda gerçekleştiğini, bu danışma meclisi toplantılarımız sayesiyle teşkilatlarımızla bir araya geldiklerini, ilçelerin sorunlarını ve gelişimleri konusunda daha hızlı ve doğru şekilde ilerleyebileceklerini belirtti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir