Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15722 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   24 Ağustos 2016 - 21:44

Gurbetçi Çotanaklardan Kamuoyuna Bilgilendirme

Büyüt
Küçült
Gurbetçi Çotanaklardan Kamuoyuna

Giresunspor’un Bursa’da kurulu bulunan taraftar gruplarından Gurbetçi Çotanaklar yeniden yapılanma süreci ve yeni sezonunun ilk maçında yaşanan tatsız olaylardan dolayı bir basın açıklaması yaptılar.

Gurbetçi Çotanaklar tarafından yapılan açıklamada; “Yeni sezon öncesinde Giresunspor’a daha fazla destek olmak amacıyla yeni bir yapılanma sürecine girdik.Sezonun ilk organizasyonunu İzmir deplasmanına yaptık. 90 dk. boyunca İzmir, İstanbul ve Giresun’dan gelen taraftar gruplarımız ile takımımız destekledik. Takımımız büyük bir ekonomik sıkıntıdan kurtararak, şimdi Süper ligi hedefleyen bir takım kuran Büyük başkan Mustafa Temel Bozbağ’a birde jest yaparak her zaman yanlarında olduğumuz mesajını verdik.

Bunun yanında maçın devre arasında tribünde yaşanan tatsız olaylardan dolayı duymuş olduğumuz üzüntüyü dile getirmek isteriz. Buradan o haklı şu haksız demek yerine; ortak kaygımızın Giresunspor olduğunu hatırlatır, tribünlerde yaşanan şiddet ve küfür olaylarının her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha tüm kamuoyuna  bildiririz.

Grubumuz ve grubumuz içerisinde yer alan arkadaşlarımız hakkında sosyal medya’da yazılan bir takım asılsız yazılara en güzel cevabı birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız organizasyonlar ile sadece tribünde vereceğimizi bildiririz. Yazılan asılsız yazıların bizleri pes ettirmekten ziyade daha güçlü bir hale getirdiğinin bilinmesini isteriz. 

Ayrıca yapmış olduğumuz grup toplantısı sonucunda içimizden biri olan Baki Güneş arkadaşımızı yapılan oylama sonucunda grup başkanlığına seçmiş bulunuyoruz. Bu zamana kadar grubumuza önderlik yapan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Yapmış olduğumuz organizasyonlarımıza maddi ve manevi destek sağlayan değerli İş Adamlarımıza, Derneklerimize ve Sivil Toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Bundan sonra daha güçlü bir şekilde, GİRESUN Sevdalısı tüm hemşerilerimiz ile el ele vererek “GİRESUNSPOR” a her zaman olduğu gibi desteğimizin süreceğini, kardeşlik duygularını bir kenara bırakarak farklı davranan kişileri de Allah’a havale eder ve kamuoyunun takdirine bırakırız.  

Öte yandan Baki Güneş başkanlığında oluşturulan yeni yönetimimiz aşağıdaki gibidir.

Başkan:Baki Güneş

Hakan Güneş, Gökhan Yılmaz, Emre Güneş, Eyüp Arslan, Adem Çağman, Fatih Karaduman, Muhittin Şen, Mustafa Aydın, Ahmet Yılmaz, Ramazan Kufacı, Fatih Dobuç, Ümit Karaca, İrfan Güneş, Ümit Güneş, Selim Özdemir, Yalçın Arslan

Gurbetçi Çotanaklar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir