Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 37395 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2016 - 11:55

Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik - Sunuculuk Kursu

Büyüt
Küçült
Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik - Sunuculuk
Sinema Akademi Yeni Dönem Eğitimleri Başlıyor!

Sinema Akademi Türkiye’nin en iyi fotoğrafçıları arasında yer alan fotoğraf sanatçısı Orhan Gürbüz tarafından alanında uzman sinema eğitmenleri, akademisyenler, oyuncular, spikerler, konservatuar eğitmenleri, sanat yönetmenleri ve danışmanlar ile birlikte başarılı oyuncular yetiştirmek ve kariyer eğitimleri vermek için kurulmuş Türkiye’nin en iyi Oyunculuk Kursu eğitim merkezidir. Uluslararası eğitim standartlarında ders telafi imkanları, katılım sertifikası ve özel ders programları ile alanında kaliteli eğitimler vermektedir. Eğitmen kadrosunda oyuncu Damla Bayciğit, Nilay Toprak, Tevfik Yapıcı, Ortans Kıvanç, Ferdi Atuner, Ali Yaylı; spiker-sunucu Ece Pirim; model –oyuncu Ayça kuru gibi profesyonel isimleri barındıran Sinema Akademi İstanbul’da Bakırköy, Taksim ve Kadıköy şubelerinde eğitim verirken yakında Ankara, İzmir ve Bursa şubeleriyle de oyunculuk kursu eğitimlerini vermeyi planlamaktadır.

Sinema Akademi’nin yeni eğitim dönemine özel kampanyalarını kaçırmayın!

Türkiye’nin en iyi oyunculuk kursu merkezi Sinema Akademi’nin yeni sezonda kampanyalı kayıtları da başlamıştır. Akademide yararlanabileceğiniz kampanyalar: Erken kayıtta %50 indirimle oyunculuk kursu fiyatları 1200 TL yerine 600 TL! Diksiyon Kursu fiyatları ise %50 indirimle 1000 TL yerine 500 TL’den başlıyor. Öğrencilerine uluslararası standartlarda ve sertifikalı eğitim veren Sinema Akademi Spikerlik Sunuculuk Kursu fiyatları da %50 indirimle 1100 TL yerine 550 TL’den başlıyor. Diğer eğitimlerin fiyatları ve ders programları için Sinema Akademi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’nin başarılı ve ünlü oyuncuları, , spikerler ve sunucular, yönetmenler ve yapımcılar, sinema sanatlarına merak salanlara kariyerlerini şekillendirecek ve mesleki yeterlilik kazandıracak eğitimler vermeye devam ediyor. Akademiyi kendiniz keşfetmek için kurs merkezlerine gidebilirsiniz.

 

Sahne Sanatlarının En İyileri Sinema Akademi’de!

Türkiye’nin en iyi oyunculuk eğitimi merkezi Sinema Akademi, %100 öğrenme garantisiyle 24 dalda eğitim vermektedir. Ayrıca Özel Ders ve Oyuncu Koçluğu ile ayrıcalıklı eğitim ve danışmanlık imkânları da sunmaktadır.

Alabileceğiniz eğitimler:

● Seslendirme – Dublaj

● Oyunculuk Akademisi

● Beden Dili ● Konservatuara Hazırlık Kursu

● Senaryo Yazarlığı

● Yönetmenlik

● Görüntü Yönetmenliği

● Yapımcılık ● Kısa Film

● Belgesel Film

● TV Programcılığı

● Fotoğrafçılık

● Ses Tasarım ve Film Müziği

● Kurgu Teknikleri

● Görsel Efekt ve Compositing

● Etkili Konuşma ve İmaj

● Yaratıcı Drama

● Şan ve Ritim

● Ses ve Nefes

● Sahne Sanatları

● Dans Kursu

Her biri yıllardır sahnede, kamera önünde ve arkasında olan ünlü isimlerle geleceğin oyuncularını ve sanatçılarını yetiştirmektedir. Ders telafi imkanları, sahne önü çalışmaları, yurt dışı eğitim seçenekleriyle eğitim alanında Türkiye’de fark yaratmaktadır.

Sinema Akademi – İletişim

İletişim Bilgileri

Sinema Akademi – Genel Merkez

Adres: Hat Boyu Çıkışı Sk. No:32 Bakirköy – İstanbul 

Çağrı Merkezi: 0850 532 30 40

Email: info@sinemaakademi.com.tr 

Web: Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu 

Nerelerdeyiz: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, İzmit.. 

Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.sinemaakademi.com.tr/



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir