Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

06 Ekim 2020 - 16:53
Ordu Belediyesi’nden, Azerbaycan’a Destek
Ordu Belediyesi’nden, Azerbaycan’a Destek

 

 

Ermenistan’ın, Azerbaycan’a haksız saldırılarının ardından Azerbaycan’ın başlattığı askeri operasyona bir destek de Ordu Belediyesi’nden geldi.

Azerbaycan’a ait Karabağ bölgesini yıllardır işgal altında tutan Ermenistan, son birkaç aydır Azerbaycan sınırına doğru taciz atışlarında bulunuyordu. En son geçen hafta sonu saldırılarını arttıran Ermenistan, Azerbaycan’ın başlattığı büyük askeri operasyon sonrasında işgal ettiği Karabağ bölgesinden yavaş yavaş çekilmek zorunda kaldı. Mevcut savaşın gidişatına ve Azerbaycan ordusunun başarılı ilerleyişine bakıldığında, yakın bir tarihte işgal altındaki tüm Azerbaycan topraklarının özgürleşmesi ve tekrar Azerbaycan toprağı olmasına az bir zaman kaldığı düşünülüyor.

Bu gelişmeler üzerine Türkiye’de birçok Belediye, Azerbaycan’a destek mesajları verirken, Azerbaycan Bayrakları da şehirleri süslüyor. Ordu Belediyesi de, Şehir Merkezi’nden Boztepe’ye çıkan teleferiğin kabinlerine Türkiye ve Azerbaycan Bayrakları astı. Ordu’nun en turistik bölgelerinden biri olan Boztepe’ye gelen ziyaretçilerin dikkatini çeken bu güzel uygulama büyük beğeni kazandı.

Haber: Hakan Uğurlu – www.kerasushaber.net



İsim Soyisim :
E-Mail :