Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

01 Şubat 2021 - 11:26
Giresunspor fırtınası esmeye devam ediyor.
Çotanaklar'ın son kurbanı Menemenspor oldu. Rakibini Eren, Sergen, Balde ve Sergio'nun attığı gollerle 4-0 yenme başarısı gösteren Yeşil-Beyazlılar, üst üste 8. galibiyetini elde etti.
Giresunspor fırtınası esmeye devam ediyor.

Çotanaklar'ın son kurbanı Menemenspor oldu. Rakibini Eren, Sergen, Balde ve Sergio'nun attığı gollerle 4-0 yenme başarısı gösteren Yeşil-Beyazlılar, üst üste 8. galibiyetini elde etti.

STAT: Menemen İlçe

HAKEMLER: Caner Ak ***, Mehmet Yıldırım ***, Furkan Ürün ***

MENEMENSPOR: Fatih *, Yusuf Talum *, Rıdvan **, David Domgjoni **, Emre *, Tayfun * (Dak. 62 Bekir Can *), Alhassan * (Dak. 73 Okan), Omar Mohamed * (Dak. 46 Zenke *), Tidjani Anaane * (Dak. 46 Alaattin *), Şeref Özcan * (Dak. 59 Mehmet), Rasheed *

GİRESUNSPOR: Onurcan ***, Hayrullah ***, Sadi Karaduman ***, Sergen ***, Hüsamettin ***, Mehmet Taş *** (Dak. 80 Kerem *), Erolcan Akdağ ***, Sergio *** (Dak. 75 Marko Milinkoviç *), Caner Hüseyin*** (Dak. 63 Traore *), Eren Tozlu *** (Dak. 46 Anthony **), Balde ***(Dak. 80 Muhammed Himmet *)

SARI KARTLAR: Tayfun, David Domgjoni, Tidjani Anaane, Yusuf (Menemenspor)

KIRMIZI KART: Dak. 74 Zenke (Menemenspor)

GOLLER: Dak: 28 Eren Tozlu, Dak. 44 Sergen, Dak. 48 Balde, Dak. 66 Sergio (Giresunspor)

Giresunspor deplasmanda karşılaştığı Menemenspor’u 4-0 yenme başarısı göstererek, Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

Birinci Lig’de fırtına gibi esen Yeşil-Beyazlılar, üst üste 8. galibiyetini Menemen’de elde etti. 28’de kaptan Eren Tozlu perdeyi açtı, 44’de Sergen sahne aldı ve Çotanaklar devreyi 2-0 önde tamamladı. 48’de Balde takımının üçüncü golünü attı. Bu golden sonra tamamen rahatlayan Yeşil-Beyazlılar’da 66’da Sergio son sözü söyleyen oyuncu oldu.  Ev sahibi ekipte Zenke 74. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 4-0 kazanan Giresunspor, puanını 41’e çıkararak liderliğini sürdürdü.

PERDEYİ KAPTAN AÇTI

5. dakikada gelişen Giresunspor atağında ceza sahası dışındaki Erolcan topun gelişine vurdu, meşin yuvarlak kalecinin kontrolünde auta çıktı.

11. dakikada sol kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında Rasheed ceza sahası çizgisi üzerindeki Anaane’yi gördü. Bu oyuncunun vuruşu çok kötüydü.

17. dakikada köşe gönderisinin 5 metre kadar önünde Sergio’nun düşürülmesiyle kazanılan serbest atışta topun başına Hüsamettin geçti. Bu oyuncunun vuruşunda kaleye doğru giden topu kaleci Fatih yumrukladı.

28. dakikada Hüsamettin’in ceza sahasına doğru gönderdiği topa Eren çok sert vurdu ve meşin yuvarlak kaleci Fatih’in bakışları arasında filelerle buluştu.

38. dakikada Menemenspor gole çok yaklaştı. Omar Mohamed’in pasında Rasheed topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda top direkten döndü.

41. dakikada Şeref’in köşe atışından ceza sahasına gönderdiği topa Domgjoni yükseldi ve kafayı vurdu. Meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı.

44. dakikada Sergio’nun köşe atışından ceza sahasına gönderdiği topu Eren kafayla indirdi. Menemenspor savunmasında Rıdvan’ın uzaklaştıramadığı topu Sergen filelerle buluşturdu ve Giresunspor farkı 2’ye çıkardı.

FARKA KOŞTU

48. dakikada Giresunspor farkı 3’e çıkardı. Sergio’nun pasında Balde ceza sahasına girdiği esnada yerden sert bir vuruşla kaleci Fatih’i avladı.

53. dakikada Anthony kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Fatih dördüncü gole izin vermedi.

66. dakikada Erol’un harika pasında sol çaprazdan kaleci ile karşıya kalan Sergio, topu Fatih’in uzanamayacağı köşeye bıraktı ve fark 4’e çıktı.

81. dakikada savunmanın arkasına atılan topu kovalayan Traore net fırsatta topu kaleci Fatih’e nişanladı.

87. dakikada Milinkovic’in harika pasında Traore yine kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu çok kötü olunca kaleci topa sahip oldu.

Haber: www.spor28.com



İsim Soyisim :
E-Mail :