Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.03.2024
Giresun / 11°C

01 Mart 2021 - 09:30
Karahasan; Üzerimizde ki Sorumluluğun Farkındayız
SRC Eğitim Kurumları iletmecisi Köksal Karahasan; yaptığı açıklamada; "2019 yılında faaliyete başlayan UZMAN SRC eğitim Kurumları olarak, edindiğimiz tecrübeyi SRC Kursu‘na taşıyoruz"dedi.
Karahasan; Üzerimizde ki Sorumluluğun Farkındayız

Karahasan açıklamasının devamında; "Sadece SRC Belgesi değil, ODY, ÜDY ve Psikoteknik belgeleriyle de alanımızda hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Alanında uzman eğitmen kadromuz ile yaptığımız işi seviyor ve üzerimizde ki sorumluluğun farkında olarak yaptığımız işi en kaliteli şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Kurulduğu günden bugüne sektörün öncüsü ve marka kuruluşu olmayı hedeflemiş ve bu yönde ciddi mesafeler katetmiş bir SRC kurumu olarak, En İyi SRC denildiğinde akla ilk gelen UZMAN SRC Merkezi olmuştur.
SRC Eğitimi, SRC Dersleri ve SRC Fiyatlarımızla diğer firmalara da örnek teşkil etmeye devam etmekteyiz.
Nicelik ve nitelik söz konusu olduğunda kaliteden ödün vermeden, en modern eğitim malzemelerimiz ve ekipmanlarımız ile eğitimlerimizi uygulamalı olarak göstermekte ve işlemekteyiz. 
Geliştirmiş olduğumuz modern eğitim ürünleri ile, sizlere evinizde ve işinizde de, ders çalışma ve kendinizi deneme imkanı sunuyoruz.
Bizimle aynı duygu ve düşünceleri paylaşan siz değerli sürücüleri, En İyi SRC Merkezi, hatta En İyi SRC Kursu‘nu ziyaret etmeye ve çay içmeye bekliyoruz."

İsim Soyisim :
E-Mail :