Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

11 Mart 2021 - 18:02
"Sokakta oynasınlar, kaldırımda desteklerim"


 Koçel A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Asbaşkan Metin Koç, Giresunspor'a her dönem olduğu gibi bu dönem de destek olduklarını söyledi.

Giresunspor'un efsanevi sponsoru Koçel A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Asbaşkan Metin Koç, Giresunspor kafilesini İstanbul'da misafir etti. 

Takımın tüm İstanbul deplasman masraflarını üstlenen Metin Koç, Hakan Karaahmet ve yönetimini kaldıkları otelde ziyaret etti. Koç, takıma başarılar dileyerek tüm şehre ve gurbette yaşayan Giresunlulara Hakan Karaahmet'e ve takıma sahip çıkmaları için çağrıda bulundu. 

Tüm Giresunlulara bayrakları hazırlayın diye seslenen Koç, "Giresunspor'a her dönem olduğu gibi bu dönem de destek oluyoruz. Bizim için Giresunspor'un olduğu yerin pek önemi yok. Süperlige yükselecek diye değil, şehre olan sevdamız nedeniyle her dönem yanındayız. Bu takım sokakta top oynasın biz kaldırımda maç izler destek oluruz." dedi. 

"Şehrin en büyük marka değeri Giresunspor'dur"

Giresunspor'un bu yıl başarılı bir grafik yakaladığına dikkati çeken Koç, şunları söyledi:

"Bu başarı grafiğinde emeği geçen başta Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'i, yönetimini, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Takımımız inşallah bu sene süperlige yükselerek 45 yıllık bir hasreti sona erdirecek. Bu şehir bunu hak ediyor. Buradan tüm Giresunlu hemşerilerime sesleniyorum. Maddi imkanı olan maddi, maddi imkanı olmayan manevi olarak takıma sahip çıksın. Giresun'un en büyük marka değeri Giresunspor'dur."



İsim Soyisim :
E-Mail :