Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
28.03.2024
Giresun / 11°C

27 Mart 2021 - 13:44
Nilay Türkmen Ödülünü Aldı
Nilay Türkmen Ödülünü Aldı



İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı olan 2021 yılı, TBMM tarafından 24 Aralık 2020 tarihinde 5649 sayılı “İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Hakkında Kanun”a geçici bir madde eklenerek 2021 Yılı İstiklal Marşı yılı olarak kabul edilmiş. Diyanet İşleri Başkanlığı’nca İstiklâl Marşımızın daha iyi anlaşılması, Millî değerlerimizin içselleştirilmesi amacıyla “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı Lise öğrencilerimiz arasında kompozisyon, yarışması düzenlemişti.
 İstiklal Marşı ile Mehmet Akif ERSOY’un genç nesillere aktarmak için düzenlenen "On Kıtada Bir Vatan İlelebet  İstiklal" kampazisyon yarışmasında Alucra  İlçe birinci ve Giresun genelinde ikinci olan  Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Nilay Türkmen'e ödülünü Giresun il müftülüğü adına İlçe Müftüsü Yahya Balcı Hocamız tarafından takdim edildi.
Alucra ilçe müftüsü Yahya Balcı  kompasizyonda derece alan Nilay Türkmen'e göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılardan dolayı teşekkür ederek eğitim hayatında başarılar diledi.
Haber : Yavuz Kayacık

İsim Soyisim :
E-Mail :