Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
19.04.2024
Giresun / 11°C

19 Nisan 2021 - 14:20
Park yaptırıp şehidin adını verdi
Park yaptırıp şehidin adını verdi

 

Göreleli duyarlı muhtar mahallesindeki okunun boş duran bahçesini değerlendirerek çocuk parkı yaptırdı. Yaptırdığı parka şehidin adını veren muhtarın duyarlılığı takdirle karşılandı.

 

Görele İlçesinin Çavuşlu Beldesine bağlı Beyli Mahallesi Muhtarı Sami Durmuş Mahallesindeki okulun bahçesine çocuk parkı yaptırdı. Yaptırdığı çocuk parkına, 2016 yılında Mardin’de şehit olan Eynesilli  Şehit Uzm.Çvş Bekir Kelleci’nin  adını verdi.

Beyli Mahallesi Muhtarı Sami Durmuş, “Mahallemizdeki okulun boş olan bahçesine çocuk parkı yapmaya karar verdim. Birçok yere başvurdum, en sonunda Eynesil CHP İlçe Başkanının yardımıyla parkın malzemelerini temin ettik. Görele Belediyesi tarafından ise montajı yapıldı. Özellikle yaz aylarında buraya biriken çocuklarımız için böyle bir parka çok ihtiyacımız vardı. Parkımız tamamlanınca mahallemizin torunu olan Şehit Uzm.Çvş Bekir Kelleci’nin  adını verdik. Emeği geçenlerin de,  benim de gurur duyacağım bu güzel çalışma oldu. Mahallemizin üst kısmındaki caminin yanına da böyle bir parka ihtiyacımız var. Allah izin verirse yaptırmayı planladığımız bu parka da Şehit Polis Memuru Osman Bodur’un adını vermeyi düşünüyorum.

Parkın malzemelerini bize temin eden Eynesil CHP İlçe Başkanı Erhan Cebeci’ye ve montajın ı yapan Görele Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Yeni yapmayı düşündüğümüz parkın malzemelerini temin edebileceğim duyarlı vatandaşlarımızın da yardımını bekliyorum. Şehidimiz Bekir Kelleci ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi. Ahmet CEYLAN

 



İsim Soyisim :
E-Mail :