Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
27.04.2024
Giresun / 11°C

23 Nisan 2021 - 18:13
Vali Ünlü'nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Vali Ünlü'nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Valimiz Sayın Enver Ünlü, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 101’inci açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Ünlü mesajında ÅŸu ifadelere yer verdi;

“Aziz Giresunlular;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluÅŸunun 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı salgın sebebiyle alınan tedbirlere riayet ederek kutluyoruz.

“Egemenlik kayıtsız ÅŸartsız milletindir” esasıyla kurulan, Milli Mücadele'nin karargahı haline gelen ve 15 Temmuz’da bir kez daha gazi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi; bugün de devletimizin, demokrasimizin ve istikbalimizin en büyük teminatıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk baÅŸkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceÄŸimizin güvencesi olan yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armaÄŸan edilen 23 Nisan, ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar deÄŸer verdiÄŸini ve onlara ne kadar güvendiÄŸini ortaya koymaktadır.

Bizler de tıpkı ecdadımız gibi çocuklarımızın milli ve manevi deÄŸerlerine güçlü bir ÅŸekilde baÄŸlı, vizyon sahibi nesiller olarak yetiÅŸmesi adına sorumluluklarımızı yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Biliyoruz ki bu mesuliyet aynı zamanda vatanımızı kanları ve canları pahasına bize miras bırakan kahramanlarımıza olan borcumuzu da ifade etmektedir.

Bu mutlu gün vesilesiyle, baÅŸta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduÄŸumuz Aziz Åžehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet ve ÅŸükranla yâd ediyorum.

Tüm çocuklarımızın ve vatandaÅŸlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; saÄŸlık, mutluluk ve baÅŸarılar diliyorum.”



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :