Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
18.04.2024
Giresun / 11°C

29 Nisan 2021 - 10:21
ATATÜRK KÖŞESİ YENİLENDİ
 ATATÜRK KÖŞESİ YENİLENDİ

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerinin yer aldığı Seldeğirmeni Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki alan yeniden düzenlendi.

Faaliyeti sonlandırılan Atatürk Stadı arkasında bulunan istinat duvarında oluşturulmuş olan Atatürk Köşesi titiz bir çalışmanın ardından yenilendi. Aynı zamanda ışıklı hale getirilen posterler 23 Nisan nedeniyle daha büyük bir anlam kazanırken, Belediye tarafından yapılan bu çalışma halk arasında beğeni topladı.

Yenilenerek daha modern ve daha estetik hâle getirilip, çok daha modern bir görüntüye kavuşan Atatürk Köşesi vatandaşlar arasında ilgi uyandırdı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yapılan bu örnek çalışma dolayısıyla Belediye ekiplerini kutlayarak: “İyi bir tasarım ve başarılı bir çalışma oldu. Güzel bir eser ortaya çıktığını düşünüyorum. Bir duvarın bu şekilde anlamı çok büyük bir şekilde süslenmesi manevi olarak bizler için çok değerli. Bugün burada yapılan şey, toplumumuzun kültürünü tanıtan büyük bir değerdir” dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :