Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
25.04.2024
Giresun / 11°C

03 Mayıs 2021 - 10:36
İçi Portakallı Çikolata Fiyatları Sayfamız Mabel Çikolata'da!
İçi Portakallı Çikolata Fiyatları Sayfamız Mabel Çikolata'da!

 

Portakallı Çikolata

Keşfedilmesi uzun yıllar öncesine dayanan çikolatanın, o yıllardan günümüze gelene kadar şekil değiştirdiği görülüyor. Keşfedildiği yıllarda sıvı formda tüketilen çikolata, kakao yağının keşfi ile birlikte şimdiki katı halini aldı. Maya ve Azteklerin kakao çekirdeklerini havanda dövdükten sonra soğuk olarak tükettiğine dair birçok bulgular mevcut.

Gümünüzde en çok sevilen atıştırmalıkların başında gelen çikolata, yarım asırdan uzun süredir Mabel kalitesi ile evlerinize ulaşarak damaklarınızı şenlendiriyor. Mabel’in sunduğu birçok çikolata çeşidinden biri olan portakallı çikolata, yoğun kıvamı ve enfes portakal tadı ile favori çikolatalar arasında yerini alıyor.

Kaliteli çikolataları farklı aromalar eşliğinde sevenler için bu enfes çikolata idealdir. Yorgunluk veya keyifli bir mola ihtiyacı hissedildiği zaman bir parça çikolata tüketmek iyi hissettiriyor. Mutluluk hormonunun salgılanmasını tetikleyen ve enerji veren, kaliteli Mabel Çikolata’ları sürekli elinizin altında veya çantanızda bulundurmanız keyfinizi yerine getirecektir.

İçi Portakallı Çikolata

Bitter, beyaz ve sütlü olarak sunulan çikolataların her birinin seveni çoktur. Bitter ve beyaz çikolata tüketiminin son yıllarda, önceki yıllara göre artış gösterdiği görülüyor. Türkiye’deki çikolata satışlarının değerlendirilmesinde sütlü çikolatanın da bitter ve beyaz çikolataya oranla daha fazla tercih edildiği de ortaya çıktı. Şeker içeriği daha az ve kakao oranı daha yüksek olan bitter çikolata daha çok yeni nesil tarafından seviliyor.

Markanın kaliteli çikolatalardan ürettiği içi portakallı çikolata, bitter çikolatadan üretildiği için gençlerin yoğun ilgisini çekiyor. Yarım asırdan aşkın süredir çikolata sektöründe lider konumda olan Mabel Çikolata, ürettiği bu lezzetli çikolatada yapay portakal aroması değil, gerçek portakal parçacıkları kullanıyor.

Kalite prensibinden taviz vermeden günümüze kadar üretimini sürdüren Mabel, herkesin kaliteli çikolatalara erişimini kolaylaştırıyor. Portakallı çikolatayı sıcak içecekler ile tüketebileceğiniz gibi, çeşitli tatlıların yapımında da kullanabilirsiniz. Kek ve kurabiyelere hem yoğun çikolata tadı hem de portakal tadı katmak için idealdir. Portakal çocukların en sevdiği meyveler arasında olduğu için bu enfes çikolatayı çocuklar da çok seviyor.

İçi Portakallı Çikolata Fiyatları 

Herkes tarafından sevilerek tüketilen çikolatanın kalitesi ve tazeliğini anlamak oldukça kolay. Tadına bakmaya bile gerek duymadan çikolatanın kaliteli olup olmadığını anlayabilirsiniz. Çikolatanın yüzeyinin pürüzsüz ve parlak olması kalite göstergesidir. Bunun yanı sıra kırıldığı anda tok bir ses çıkarır. Kırıldığı sırada ufalanmayan, keskin ve net şekilde kırılan çikolatalar da kalitelidir.

Çikolataların buzdolabında saklanması renklerinde ve tadında değişikliklere yol açar. Bu nedenle, güneş görmeyen ve nem olmayan yerlerde saklamak uygundur. Mabel Çikolata’nın kaliteli çikolata çeşitlerine herkes hayrandır.

Mabel’in bu muhteşem lezzetli çikolatası için https://www.mabelcikolata.com/kategori/portakalli-cikolata adresinde bulunan online mağazasını ziyaret edebilir, damağınızda bir lezzet şöleni yaşatacak portakallı çikolatalardan alabilirsiniz. İlk günkü tadını ve tazeliğini koruyarak, kalitesinden ödün vermeden günümüze kadar ulaşan Mabel, çikolata sevenleri kaliteli çikolatalar ile buluşturmaya devam ediyor.



İsim Soyisim :
E-Mail :