Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

03 Mayıs 2021 - 12:47
YENİ KOMBİNE KANAL AÇMA VİDANJÖR ARACI, HİZMET VERMEYE BAŞLADI
YENİ KOMBİNE KANAL AÇMA VİDANJÖR ARACI, HİZMET VERMEYE BAŞLADI

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen ve Görele Belediyesinin imkanlarıyla ilçemize kazandırılan Kombine Kanal Açma Vidanjör aracımız, hizmet vermeye başladı.

Görele Belediyesi tarafından yeni alınan Kombine Kanal Açma Vidanjör aracımızın faaliyete başlamasıyla ilçemizde bulunan kanalizasyon ve yağmursuyu kollektör hatları ile ızgaraların sağlıklı ve düzenli olarak çalışmalarını sağlamak için temizlikleri yapıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçemizde bulunan kanalizasyon ve yağmursuyu kollektör hatları ile ızgaraların sağlıklı ve düzenli olarak çalışmaları sağlamak için temizliklerinin ilçemize kazandırdığımız Kombine Kanal Açma Vidanjör aracımızla rutin olarak yapılacağını söyledi. 

Şehrin alt yapı sisteminin çalışmasını olumsuz yönde etkileyecek atıkların lavabo ve klozetlere değil, çöpe atılması gerektiğini hatırlatan Erener, “Kanalizasyon ve yağmursuyu kollektör hatları ile ızgaraların temizliği esnasında sıkça karşılaştığımız durumlardan bir tanesi lavabo ve klozetlere çocuk bezi, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, hijyenik petlerin atılmasıdır.  Bu durum şehrimizin alt yapı sistemimizin çalışmasını olumsuz etkilediği gibi kanalizasyon ve yağmursuyu kollektör hatlarımızın tıkanmasına neden olmaktadır. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Şehrimizin temizliği konusunda bizler kadar siz değerli halkımıza da sorumluluk düşmektedir” dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :