Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
18.04.2024
Giresun / 11°C

16 Mayıs 2022 - 17:12
Başkan Yakar: Ankara ziyaretimiz verimli geçti
Başkan Yakar: Ankara ziyaretimiz verimli geçti


Bayram sonrası bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar; Bakanlıklar, Milletvekilleri ve Genel Müdürlük düzeyinde ziyaretler ve görüşmelerde bulundukları ve ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyledi.

 

Ankara ziyaretleriyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yakar; “Ankara temaslarımız doğrultusunda yoğun bir haftayı geride bıraktık. İlçemizin gelişimini artırmaya yönelik proje ve yatırımlarla ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli, İller Bankası Genel Müdürü Sayın Yusuf Büyük, TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut beyefendi ile istişarelerde bulunduk.

İlçemizle ilgili devam eden ve yeni projelerle ilgili sayın bakanlarımız, milletvekillerimiz ve genel müdürlerimizle çok verimli görüşmeler yapmanın huzuru ile ilçemize dönüyoruz. Bu vesileyle bizi sıcak karşılayarak ilgi alaka gösteren, projelerimize her türlü desteği sağlayan sayın bakanlarımıza, milletvekillerimize, genel müdürlerimize şahsım ve Bulancak halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 



İsim Soyisim :
E-Mail :