Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
19.04.2024
Giresun / 11°C

22 Mart 2023 - 18:12
CİVELEKOĞLU’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI
AK PARTİ GİRESUN MERKEZ İLÇE BAŞKANI EKREM FARUK CİVELEKOĞLU’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI
CİVELEKOĞLU’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

-“RAMAZAN AYI, KALPLERİ YAKINLAŞTIRAN GÖNÜL VE MUHABBET AYIDIR”

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayına girmenin huzuruna erdiklerini söyleyen AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu “ Rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Civelekoğlu, Ramazan ayı mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Ramazan, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Beraberliklerimizin ve muhabbetimizin bereketlenmesi için bu ay oldukça önemli bir fırsattır. Ramazan ayı, kalpleri yakınlaştıran, dargınlıkları unutturan, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan veren gönül ve muhabbet ayıdır.

Yaşadığımız afetle, hüzünlü gönüllerimiz, Ramazan’ın bereketiyle esenliğe kavuşacak. Eşsiz bir nimet, emsalsiz bir imkan olan bu ayda kapılarımızı rahmet, bereket ve mağfiret mevsimine açalım. Milletçe zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz.

Acılarımızı hafifletmeye, umutlarımızı diri tutmaya devam ediyoruz. İnancımız odur ki, bu sıkıntılar, ilahi rahmet rüzgarlarıyla dağılacaktır. Hayır ve bereket kapıları dua, kardeşlik ve dayanışma anahtarıyla açılacaktır. Rabbimizin gönüllerimize bıraktığı umutla, inanıyoruz ki bu zorluğun da beraberinde bir kolaylık, bu sıkıntının da ardından bir ferahlık gelecektir. Biliyoruz ki her türlü zorluğu omuz omuza, gönül gönüle aşan aziz milletimiz, sahip olduğu basiret ve feraseti, Rabbimizin rahmet ve inayeti, devletimizin kudret ve gayretiyle yine yaralarını saracaktır inşallah.

Yüce Rabbimiz, bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemizi, milletimizi, İslam alemini ve bütün insanlığı her türlü afetten korusun. Manevi dünyamızda önemli bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize şükrediyorum.

Sevgi ve merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı Ramazan ayını, özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layığıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun. “

 



İsim Soyisim :
E-Mail :