Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
19.04.2024
Giresun / 11°C

30 Mart 2023 - 14:10
BELEDİYE AŞEVİ RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK ULAŞTIRIYOR
BELEDİYE AŞEVİ RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK ULAŞTIRIYOR

İhtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam eden Giresun Belediyesi, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da iftar öncesi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile hayata geçirilen Belediye Aşevi tarafından hazırlanan yemekler şehir genelinde engelli, yaşlı ve yemek hazırlama durumu olmayan 300’e yakın ihtiyaç sahibi vatandaşın kapısına kadar her akşam ulaştırılıyor.

Uygulamadan son derece memnun kalan vatandaşlar, iftar öncesi yemeklerini alarak evlerinde oruçlarını açıyor. İftar saatinden önce belediye personeli tarafından dağıtılan iftar menüsü çorba, ana yemek, pilav veya makarnadan oluşuyor. Kazanların kaynadığı aşevinde ise 6 personel görev yapıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, aşevinin çok önemli ve yerinde bir sosyal proje olduğunu dile getirerek: “Belediye aşevimizde hazırlanan yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Onların gülen yüzü olmak için durmadan çalışıyoruz. Giresun Belediyesi sosyal yardımlar konusunda üzerine düşeni titizlikle yerine getirerek ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya özen göstermektedir. Ramazan ayı boyunca bu hizmetimiz aksamadan devam edecek.” şeklinde konuştu.



İsim Soyisim :
E-Mail :