Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
27.04.2024
Giresun / 11°C

12 Temmuz 2023 - 14:06
SOKAK BASKETBOLU HEYECANI BAŞLIYOR
SOKAK BASKETBOLU HEYECANI BAŞLIYOR

Giresun Belediyesi tarafından merhum Belediye Başkanı Mehmet Larçın anısına düzenlenecek Sokak Basketbolu heyecanı başlıyor. Giresun'da Yaz Başka Güzel mottosuyla start alacak turnuvaya katılmak isteyenler 11 Temmuz gününe kadar Belediye Spor Şefliği Birimine başvuru yapabilecek.

28 Temmuz günü oynanacak açılış maçıyla birlikte start alacak olan sokak basketbolunda maçlar Atapark’ta oynanacak olup, kura çekimi ise 27 Temmuz’da yapılacak.

Bu yıl 26.sı organize edilen ve Giresun’a önemli hizmetleri geçen Merhum Belediye Başkanı Mehmet Larçın anısına düzenlenen turnuvada; 2005 ve üzeri doğumlular (Büyükler), 2006-2007 doğumlular (Gençler), 2008-2009 doğumlular (Yıldızlar), 2010-2011 doğumlular (Küçükler) ve 2012-2013 doğumlular (Minikler) kategorilerinin yer alacağı Mehmet Larçın sokak basketbolu turnuvasına basketbol severlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, turnuvayı kazanan takımlara sürpriz hediyeler verilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, gençlere spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçladıklarını belirterek: “Basketbolun güzelliklerini halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Giresun’umuza önemli hizmetleri olmuş Merhum Belediye Başkanımız Mehmet Larçın anısına düzenlediğimiz sokak basketbolu turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.



İsim Soyisim :
E-Mail :