Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
29.03.2024
Giresun / 11°C

05 Ocak 2012 - 18:37
Korgeneral İbrahim Yaşar'dan Ziyaret
Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Değerlendirme Başkanı Korgeneral İbrahim Yaşar bugün Vali Şahin'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Korgeneral İbrahim Yaşar'dan Ziyaret

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Değerlendirme Başkanı Korgeneral İbrahim Yaşar bugün Vali Şahin’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

           Valilik Şeref Defterini de imzalayan Korgeneral Yaşar ile Vali Şahin bir süre Makamında sohbet etti.           İl Jandarma Bölge Komutanlığını denetlemek için ilimizde bulunan Korgeneral Yaşar Vali Şahin’i ziyaretinde, ilimizde olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu belirterek, mavi ile yeşilin her tonunu barındıran ilimizin doğal güzelliklerine hayran kaldığını söyledi.           Vali Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Korgeneral Yaşar’ı yaz aylarında tekrar ilimize davet etti. Vali Şahin, Korgeneral Yayar’ı müsait olduğu daha geniş bir zamanda tatil amaçlı ilimizde ağırlamaktan, tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Ziyaretin sonunda Vali Şahin günün anısına Korgeneral Yaşar'a Vazo hediye ederek görevinde başarılar diledi.           Ziyarette İl Jandarma Bölge Komutanı Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan da hazır bulundu.




İsim Soyisim :
E-Mail :