Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber
19.04.2024
Giresun / 11°C

28 Ağustos 2016 - 10:42
Ordu Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı
Şırnak’ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarının bomba yüklü kamyonla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 polisten evli ve 1 çocuk babası 27 yaşındaki Harun Maytalman’ı, memleketi Ordu’nun Kabataş ilçesinde 5 bin kişi tekbir ve dualarla uğurladı.
 Ordu Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Şırnak’ta Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi binalarına yönelik bomba yüklü araçla yapılan saldırıda şehit olan 11 polisten Harun Maytalman’ın Türk bayrağına sarılı naaşı Ordu’nun Kabataş İlçesi Belediye Meydanı’ndaki tören alanına getirildi.
3 yıllık polis olan şehit Harun Maytalman’ın Samsun Çevik Kuvvet Şubesi’nde görev yaparken bir hafta önce şark için tayini çıktığı ve Cizre’de göreve başladığı öğrenildi.
 
Şehit polis memuru Harun Maytalman’ın cenaze törenine getirilen, 2 yaşındaki oğlu Berkay Maytalman’ın dün doğum günü olduğu belirtildi.
Kabataş Belediye Meydanında, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Seyit Torun, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, Vali Yardımcıları Mehmet Erhan Türker, Ahmet Arık, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, daire müdürleri, askeri erkan ve polisler ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
 
İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Harun Maytalman'ın naaşı Beylerli Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta aile kabristanlığında toprağa defnedildi.



İsim Soyisim :
E-Mail :