Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 1301 kez okundu.
Yazının Tarihi :   21 Kasım 2022 - 08:51:00

Angut kafalı herife bak!

Büyüt
Küçült
Angut kafalı herife bak!

Eyüphan Kaya

 

Fırıncılara saygısızlık yapan kimse şimdiye kadar görmedim, çünkü el emeği göz nuru bir meslekleri var. Ekmek alırken verdiğimiz para ile birlikte bir de teşekküririmizi sunuyor, kendilerine dua ediyoruz.

 

Anlaşılan Fırın müşterilerine saugısızlık yapan bu kalitesiz adam Sendika başkanlığına geçince middesine haram lokma geçmiş, ondan dolayı etrafına kimse kalmadığını görünce aşağılık ifadeler kullanarak “Ben buradayım” deme ihtiyacını his ediyor. Fırıncı kardeşlerime sesleniyorum bir an evvel bu zeka yoksunu adamı başkanlıktan atın.

 

“”Ekmek yiyen toplum aptaldır” manasında bir ifade kullanıp kalitasini ortaya koyan bir kevaşedir bu.

Allah aşkına bu tür gebeş herifler nerde yetişiyor, hangi dünyada yaşıyorlar? Edep yahu!

 

Bilin bakayım kimdir bu?

                              

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, geçtiğimiz haftalarda katıldığı canlı yayında "Ekmek aptal toplumların gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 senedir başında aynı yöneticiler duruyor" ifadesi ile hem halka hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etmişti.

 

Büyüklerimiz, “Allahım bizi ekmeksiz, susuz bırakma” derlerdi. Ekmek öyle bir gıdadır ki, onun  yerini tutan başka bir gıda yoktur. Onun için yemeğinizin menüsü ne olursa olsun yanında ekmek vardır.

 

*Glikoz oranı yüksek olan ekmek moleküler düzeyde aslında bir polialkoldur. Alınan bu gıda Hücrenin Mitokondri organelinde Oksije ile yanarak Karbondioksit, Su ve Adenozin Tiri Fosfat(ATP) enerjisine dönüşür ve o enerji insanı zinde tutar. Hele sorun bu Colivar bu paragraftan bir şey anladı mı?

 

Ekmek gıda nimetlerinin başında gelir, en az çaba ile yetişen buğdaydan üretilen ekmeğin alternetifi gıda çeşitlari arasında bulunamaz.

 

Bu kadar kıymetli bir yiyeceği yiyen insanlara aptal diyen olsa olsa anguttur, kevaşedir, IQsu düşüktür.

 

Bu herif nasıl adamdır ki müşterilerine hakaret ediyor.Bunu fırıncı vatandaşlarıma şikayet ediyorum.

 

Ne yapalım ülkemizde emsali görülmemiş kalitesiz nice insan tipi var,  bu da yeni bir çeşit galiba.

 

Biz ekmeğimizden, suyumuzdan, havamızdan ve coğrafyamızdan razıyız, Allaha şükür etmesini bilenlerdeniz.  Varsın kendisi bize hakaret etsin ne demişler “kem söz sahibne döner” demeki kendisi aptaldır.

 

Hele bir düşün, dön ve arkana bak, ecdadının yaşadığı şartları düşün de ona göre konuş erim.

 

Söz ağızdan çıktıktan sonra geri gelmez. Onun için konuşurken dikkatli olmak lazım. Bu nasıl adamdır ki, yediği çanaka işiyor.

 

Daha dikatli olmak lazım diye düşünüyorum.

 

Haksız mıyım?

 

Vesselam.

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir