Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9184 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2023 - 15:15

Millet ittifakı teşkilatlarından CHP'ye açık destek

Büyüt
Küçült
Millet ittifakı teşkilatlarından CHPye açık

GEZMİŞ: GİRESUN KAZANACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun 1.sıra milletvekili adayı Sosyolog Eczacı Elvan Işık Gezmiş, "Önümüzde tarihi bir seçim var. Bu seçimi kazanarak ülkemizde huzurlu ve güvenli bir yaşamı sağlayacağız. İlimize özel  teşvikler uygulayarak; üretimi, istihdamı ve istikrarı sağlayarak Giresun'un hakkını alacağız" dedi.

MİLLET İTTİFAKI'NDAN
 CHP'NİN ADAYLARINA TAM DESTEK

Millet İttifakı'nı oluşturan partilerden Saadet, Deva, Gelecek partileri İl başkanlarının yanı sıra Türkiye Değişim partisinin il temsilcilerinin de katıldığı iftar yemeği önceki akşam Kale Resteurant'ta yapıldı. 300 kişinin yer aldığı yemekte konuşan CHP Milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş'in konuşması büyük alkış alarak geceye damgasını vurdu.

İLK KADIN VEKİL OLMANIN GURURUNU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Gezmiş; tarihinde kadın vekil çıkaramayan Giresun'un ilk kadın vekili olmak için çaba harcadığının altını çizerek; "Bu onur ve gururu hep birlikte yaşayacağız. Bize inanın ve güvenin. Giresun'un sorunlarını çözme noktasında sizlerle birlikte hareket edeceğim ve kapım herkese açık olacak" ifadelerini kullandı.

Hak, hukuk, adalet mücadelesini kesintisiz sürdürdüğüne dikkat de çeken Gezmiş; daha yaşanabilir bir Türkiye ve sorunları çözülmüş bir Giresun yaratmayı amaçladıklarını söyledi. Gezmiş şu ifadeleri kullandı:

ÜRETİMİ İSTİHDAMI SAĞLAYACAĞIZ

"Ülkemizin geleceği için hak, hukuk, adalet mücadelemizi sürdüreceğiz. Tarikatlardan ülkemizi arındırıp, ilimi irfanı hayata geçireceğiz, fındığımıza katmadeğer kazandıracağız. Üretimi istihdamı sağlayarak huzurlu bir Giresun'u yaratacağız. Böylece gençlerimizin ekmek parası için başka diyarlara gitme zorunluluğunu ortadan kaldıracağız."

GİRESUN HAKKINI ALACAK

Ben merkez çocuğu, Bulancak torunu, Keşap geliniyim, ama biliniz ki kadın olmam sebebiyle tüm ilçelerimizin milletvekili olacağım. Hemşehrilerimin emrinde bu görevi yapacağım. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak başaracağız. Giresun'a da, ülkemize de baharı getireceğiz"



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir