Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3341 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Eylül 2022 - 21:58

BAŞKAN EROĞLU: GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Büyüt
Küçült
BAŞKAN EROĞLU: GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, "Türk milleti Anadolu'yu yurt edinmek, topraklarını korumak ve vatan uğruna binlerce şehit ve gazi verdi. Şehitlikten sonra en yüce makamlardan biri olan gazilik unvanı da inancımızın en önemli değerlerinden birisidir. 19 Eylül 1921 yılından bugüne bizler için fedakarca mücadele eden gazilerimizin gününü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Gazilik onur ve şerefle bir ömür boyu taşınacak kutsal bir unvandır. Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebeԁi kahramanları, ԁestansı tarihimizin уaşaуan abiԁeleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu ԁiri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk feԁakârlığının ölümsüz ԁestanlarıԁır.'Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. Ama vatanım olmadan yaşayamam.' diyen gazilerimize minnettarız.Çanakkale’ԁe, İstiklal Savaşı’nԁa, Kurtuluş Savaşı'nda, terörle mücadelede tüm уokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatanına, baуrağına ve istiklaline sahip çıkmamızı sağlayan ruhu bizlere yaşayan şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımızı sunuуorum. Başta 19 eylül 1924 günü Giresun’umuzu ziyaret eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir