Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9005 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2021 - 14:13

Koray Aydın Giresun' a Geliyor

Büyüt
Küçült
Koray Aydın Giresun a

 

İYİ Parti Giresun il başkanı Abdulkadir Eroğlu gazetemize yaptığı açıklamada;

19 Aralık Pazar saat 13.00 da teşkilat başkanı ve Ankara Milletvekilimiz sayın Koray Aydın’ın katılacağı geniş katılımlı bir tören yapılıp, partiye yeni katılan arkadaşlarımıza sayın milletvekilimiz Koray Aydın tarafından rozet takılacaktır.

Katılımın üst seviyede yaklaşık 500 kişi olacağı öngörülmektedir. Son aylarda partimize yoğun bir ilgi sizler tarafından da farkedilmiş olacaktır. Üye sayımız her geçen gün artmakta ve de üye olmak isteyenler kendileri gelmektedir. Daha çok AKP den istifa vardır. Sahil ilçelerinde ve köylerde akp ye ilgi kırılmıştır. Önümüzdeki dönemde buna paralel olarak köylere öncelik verilmesi düşünülmektedir.

AKP nin memleketi yönetemediği açıktır. Döviz tutulamamakta, ekonomiye güven sıfır olup, hükümete güven kalmamıştır. Ekonominin de, memleketin de tek çaresi hemen seçimdedir. Seçim olunca en azından hükümeti kuran güven tazelemiş olacaktır. Hukukun olmadığı yerde güven de adalet de olmaz adalet olmazsa devlet olmaz.

Enflasyon devletin tüik rakamlarındaki gibi hiç değildir. Kimse de inanmamaktadır. Enflasyon rakamlarını ENAG bağımsız enflasyon araştırma grubundan takip etmek lazımdır. Enflasyon yüzde 50 dir. Yılbaşında memur ve emeklilere en az yüzde 50 enflasyon yüzde 10 da refah payı ile yüzde 60 zam verilmelidir. İşçi köylü ve emekli bu ekonomik şartlarda ezilmişlerdir. Derin yoksulluk diye ekonomiye yeni bir kavram eklenmiştir. 5 milyon kişi işsizdir. Ekonomik sıkıntı esnafı bunaltmış ve icralık dosyalar 5 milyon kişi  artmıştır.

İnşallah iktidarımızla bu adaletsiz gidişe ve fakirliğe son vereceğiz. Bu vesile ile sayın teşkilat başkanımız KORAY AYDIN bey’e hoşgeldiniz diyorum.

Dedi.             



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir