Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10806 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2021 - 17:53

Farklı Dünyalara Kapı Aralayan Abajurlar

Büyüt
Küçült
Farklı Dünyalara Kapı Aralayan

 

Abajurlar eski dönemden beri kullanılan aydınlatma ürünleri arasında yer alıyor. Dekorasyona farklı hava katan abajurlar modern ve nostaljik görünüme sahip olacak şekilde farklı tasarımlarla üretiliyor. Abajurlar özellikle yatak odalarında ya da çocuk odalarında tercih edilmektedir. Işığın direk yayılmasını önleyen şapkaya sahip olan bu ürünler kumaş, metal, örgü gibi farklı modelleri ile alıcılarının beğenisine sunulmaktadır. Abajurlar genelde masa sehpa gibi şeylerin üzerine konularak kullanılmaktadır. Işığı kırarak etrafa yayılmasını sağlayan bu ürünler loş ışıktan hoşlanan bireyler için oldukça idealdir. Farklı ayak tasarımlarıyla da ön plana çıkan bu ürünler pek çok marka tarafından üretilmektedir.

Abajurlar İle Çocuk Odalarını Süsleyebilirsiniz

Abajurlar çocukların dikkatini çeken parçalardır. Çocuklar için de farklı tasarımlarda üretilen abajurlar, çizgi film karakterleri ile süslenmektedir. Ayrıca tek renk abajurlar da çocuk odalarında tercih edilebilmektedir. Kız çocuklarının odalarına uygun pembe tüylerle süslenmiş abajurlar üretilirken erkek çocuklarına uygun mavi renkli abajurlar tercih edilebilmektedir. Sizler de birbirinden güzel abajurlara sahip olmak için https://www.madamecoco.com/abajurlar/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir