Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 2402 kez okundu.
Yazının Tarihi :   24 Kasım 2021 - 13:58:19

24 KASIM ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Büyüt
Küçült
24 KASIM ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Müzeyyen Keskin

 

24 KASIM ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN../Müzeyyen Keskin

 

Amasya/Taşova /Esençay’da işlerim vardi. Dolayısı ile gelmişken diyor insan sagyı duydugu, sevdiği insanlari görmek  ister. Bende bunu yapmaya çalışıyorum çünkü bir daha kimbilir karşılaşılabilir  mi karşılaşılmaz  mı. Bilinmez fırsat varken gönül almaktır, ziyaret etmek engin bilgilerini  dinlemek gerekli notlari ve dersleri çıkarmak.

Tesadüfen aksam yemegi icin gittigim yerde bir bey konuşma yapiyordu. Yorgunluktan konusmalari anlamaya çalışıyordum. Çok degerli hocam Ömer CELEP konuşuyordu. Cok sevindim gördüğüme anladim ki 24 Kasım ögretmenler günü dolayısıyla  güzel  bir konuşma  yapti. Degerli hocamızın cok kitaplari var sadece ögretmen degil şair, yazar ve muhteşem şiir yorumcusu.  Hocamızın 10 parmağında 10 marifet..

Kitaplarindan  "Edebiyatımızdan Nükte, Hiciv, ve Sövgü Söylemler" Yakamoz yayinlarindan çıkmış  kitabını adıma imzalamasi ayrica sevindirdi. Çok teşekkür  ederim hocam ömrünüz uzun kaleminiz daim olsun.

Bu vesile ile Ömer CELEP hocam nezdinde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. 

Selam saygi sevgilerimi gönderiyorum.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir