Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 5378 kez okundu.
Yazının Tarihi :   23 Mayıs 2022 - 23:33:29

5. MERZİFON KİTAP FUARIN’DAN MUHTEŞEM ANILAR

Büyüt
Küçült
5. MERZİFON KİTAP FUARIN’DAN MUHTEŞEM ANILAR

Müzeyyen Keskin

5. MERZİFON KİTAP FUARINDAN MUHTEŞEM ANILAR…./ Müzeyyen KESKİN

22.05.202 ……5. MERZİFON KİTAP FUARINDAN MUHTEŞEM ANILAR…./ Müzeyyen KESKİN Sıla-i Rahim yaptığım da eş dost sevdiğim insanları mutlaka arar ziyaret ederim. Bir ziyaretim daha vardı. Özgür Mobilya sahibi, Sosyal sorumluluk projelerini yürüten, http://tasova.net ve 05.com.tr. internet sitelerinin sahibi sanatçı dostu, güzelliklere aşık doğacı olan Sn. Ali Rıza AĞIŞ bey ile çay ve kahvelerimizi yudumlarken; Merzifon da kitap fuarı var katılıyor musunuz dedi. Haberim yoktu. Katılmak ister misiniz diye sordu. Katılırım dedim. İlgili kişilerle iletişime geçerek, beni Fuar Organizatörü Burcu TURAN hanımefendiye yönlendirdiler. Teşekkür ederim Ali Rıza bey. Fuara katılmam kesinleşti. Üç gün olarak kardeşim Canan ile birlikte 14-15-16 Mayıs 2022 de fuarda olduk. Başta Merzifon Belediye Başkanı Sn. Alp KARGI ya Yardımcısı Erkan ERGÜL ve Tuncer BASMACIya Organizasyonda emeği geçen perde önü ve arkası bütün çalışanlarına çok çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun. Heyecanla hazırlıklarımıza başladık yeni bir heyecan yeni bir etkinlik ve kitap okurlarla buluşmak ne güzeldir. Bunu bütün yazarlar bilir.

5. Merzifon Kitap Fuarı 14-22 Mayıs 2022 tarih ve saat: 10.00 ila 21.30 a kadar açık oldu. Fuara 231 Yayınevi, 200 den fazla şair ve yazar katıldı. Fuar olur da çeşitli etkinlikler olmaz mı. Söyleşiler, şiir yorumları canlı yayınlar hepsi vardı. Sn. Belediye Başkanı Alp KARGI ve Protokol açılışı yaptıktan sonra tek tek stanları ziyaret ederek bir eksiğimiz noksanınız var mı diye sordu ilgilendi nazik davranışlarına çok teşekkür ederim. Organizasyon Müdürü Burcu TURAN hanım da ilgilendi sordu güler yüzüne nezaketine tebrikler teşekkürler. Vukuatsız bir fuardır. Her şey yerli yerinde güzel kırmızı halılar ve beyaz masa örtüleriyle temizliği ile dikkat çekiyordu. Güvenlikte çok önemliydi. Açılışın ardından Ali Rıza AĞIŞ bey ve ekibi stantımızı ziyaret ederek kitaplarımızı tanıtarak canlı yayın yaptı. Taşovaın medyası olarak gurur duydum. Mutlu oldum. Çok teşekkür ederim.

Bütün katılan şair ve yazarların büyük posterleri duvarlara asılmıştı benim ki de asılmıştı. Bu arada Bir zamanlar Özel Kalem Müdürü olduğum bir konuşmacı dikkatimi çekti Sn. Oktay VURAL da vardı. Mutlu oldum ama göremeden ayrıldım. Tv.lerden tanıdığımız Mesut YAR da ve daha niceleri vardı. Çok çeşitli yerli yabancı yazar ve şairlerle tanışma kaynaşma kitaplarımızdan karşılıklı imzaladığımız oldu. Kitabımızı imzalatarak alan değerli okurlarıma ve sevgili öğrencilerimize ‘Şairinden imzalı şiirler ‘edindiler hepsine çok teşekkür ederim. Kemal AKTAŞ bey ne zaman imza günü yapsam Merzifon da daima yanımda ve desteklerini esirgemez. Merzifon KAYACIK İlk ve Orta Okulu Kütüphanesine kitabımızı imzalayarak armağan ettik. Bu arada Hayat Radyosu Canlı yayına alan değerli sunucumuza Program yapımcısına güzel sohbetlerine yayın için çok teşekkür ederim. Şiir yorumu ve kitabımızın tanıtımı projemizin tanıtımı yapıldı.

‘ CAN MERZİFON ŞEN GÖNÜLLER OTAĞI şiirimizi Merzifonlulara armağan ettik. Ardından Hikmet OKUYAR beyin yazmış olduğu ‘AMASYA SEVDASI ‘ şiirini yorumladım. Çok çok teşekkürler Radyo Hayat hayırlı yayınlar dilerim. İki bölüm de Şiir Dinletisi yapıldı. Sn. Arslan BAYIR ın yönetimi ve sunumu ile bir çok yerli ve yabancı şairler şiirlerini yorumladı ben de yorumladım tabi teşekkür ederim, Katılan şairler; Arslan BAYIR, Kaya ÇAĞLAR, Yaşar KAÇ, Ekber Ali DÜZGÜN, Ali EKMEKÇİ, İskender HAKİ, Mukime FIRATOĞLU, Serpil GÜRBÜZ, Cüneyt KAYA, Hüseyin KAYA, Merzifon Gürselleri, Tuba Elif MÜEZZİNOĞLU, Mehmet ÖZTÜRK, Muhkim SALMAN, İsmet Semih ŞEN, Berrin TAŞAR, Celalettin TUTKUN, Hasan ÜNAL, Yeser YILTAN, Tuba DEVRİM, Yusuf YILDIZ, Müzeyyen KESKİN, İlknur İNCİ, Ali GÜLER, Serpil KÖKSAL. Gerçekten fuar çok kalabalıktı yoğunluk ilgi vardı. Dikkatimi çeken öğrenciler şartlı getiriliyor şu kitabı alacaksınız diye gösterdikleri kitaplar alınıyor gibi. Gözlemlerim öğrenciler gençler yabancı yazarların Türkçeye çevrilen kitaplarına yoğunluk vardı. Biraz da yerli yazarlarımızın kitaplarına bakmalılar diye düşündüm. Tabi ki sevgili halamı görmek ve sevgili kardeşlerim Ömer ve Neslihan da ordalardı yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun sevgilerimi gönderiyorum. Özellikle kardeşim Cananın katkılarını azınsayamam teşekkürler kardeşim emeklerin için iyi ki varsın. Bir fuar bir etkinlik daha bitti darısı gelecek yıllara inşallah tekrar emekleri gecen herkese teşekkürler kitaplarımızdan imzalı olarak edinen herkese çok teşekkürler. Bu vesile ile sonsuz selam saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Müzeyyen KESKİN AMASYAŞAT BAŞKANI

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir