Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 4467 kez okundu.
Yazının Tarihi :   12 Nisan 2023 - 10:56:07

Türkiye’de ikdidar ilk kez değişmeyecek.

Büyüt
Küçült
Türkiye’de ikdidar ilk kez değişmeyecek.

Recep Karakoç

1984 yılından beri iktidara talip olan siyasi partiler ve liderleri  son terörist kalana kadar pkk ve terörle mücadelemiz devam edecek, ülkenin bölünmesine kast edenlere asla müsaade etmeyeceğiz, Ülkemizin üniter yapısını koruyacağız dediler.

Bir tek bu seçimlerde sınır ötesi harekatı durduracağız, teröre destek vermek suçundan hüküm giymiş, tutuklu bulunan bazı isimleri ifade edilerek,  bu kişileri  serbest bırakacağız deniliyor.

Hdp Sn. Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeden sonra CB adayı çıkarmayacaklarını, 14 Mayısta Millet ittifakı CB adayı Sn. Kılıçdaroğlu nu destekleyeceği beyan etti. Buraya kadar problem yok. Problem ; hdp il mv ve parti yöneticilerinin 15 mayısta zindanların kapıları açılacak, terör elebaşı üzerindeki tecrit kaldırılacak vb. Beyanatlar yapmaya başladılar.

Eski HDP Milletvekili Sırrı Sakık, 6’lı masanın HDP desteği sayesinde iktidara geleceğini söyleyerek, cezaevindeki PKK elebaşı Öcalan’ı ve tutuklu PKK’lıları genel afla serbest bırakma vaadinde bulundu.

Sakık "Kılıçdaroğlu kapalı kapılar ardında verdiği sözleri kamuoyu ile paylaşmalıdır. Öcalan dahil cezaevindeki tüm arkadaşlarımız için genel af çıkarılacak ve yurtdışında olanlar geri dönecek” dedi.

Şimdi Benim de  bir vatandaş, bir seçmen olarak, Sn. Kılıçdaroğlu’na soruyorum; hdp CB seçimlerinde sizi destekleyeceğini açıkladı, hemen sonrasında başta Sakık olmak üzere hdp li yetkililer "15 mayısta zindanların kapıları açılacak, terör elebaşı üzerindeki tecrit kaldırılacak vb. Beyanatlar vermeye başladı" Siz de bu güne kadar bu açıklamaların aksine bir söz söylemediniz. Cb seçilirseniz hdp nin bu isteklerini yerine getirecekmisiniz?

Bu soruyu aynı zamanda Sn. Akşener, Sn. Davutoğlu, Sn. Karamolağu’na da soruyorum, hdp nin bu isteklerini yerine getirecekmisiniz?

Sn. Davutoğlu’na soruyorum; başbakanlık döneminizde, AB ye vizesiz dolaşım için kabul etmediğiniz üç şartı kabul edecekmisiniz?

Sn. Kılıçdaroğlu üç ayda avrupaya vizesiz dolaşımı sağlayacım derken gülenler, nasıl yapacaksın diyenler; AB ile vize müzakerelerini hatırlayalım, AB Türkiye ye vize serbestisi vermek için  72 madde sunmuştu, bu maddelerin 69 yerine getirilmişti. Maddeler içersinde Türkiye in terörle mücadele yönteminin değiştirmesi,Mavi vatandan  çıklması ve  güney Kıbrısı Rum yönetiminin tanıması şartını koşmuştu. Türkiye bunları reddetmiş,vize serbestisi de askıya alınmıştı.

Vatandaş olarak soruyorum; Sn. Kılıçdaroğlu siz cb seçilince güney Kıbrıs Rum kesimini tanıyacak, Mavi vatandan çıkacak, Terörle mücadele politikasını AB nin istediği yönde değitirecekmisiniz?

Kim olursa olsun, nekadar saçma duran konuşma da yapsa bir Siyasetcinin, bir politikacının bu bakan Sn. Nebati de olsa, mv Sn. Enginyut da olsa, mv Sn. Hamdi Çamlı, @yelizadeley de olsa planlamadan, düşünmeden asla  konuşmaz. Konuşmanın ardında İllaki bir plan vardır.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir